Yemediğim halde avakadodan nefret ettirdi malum şahıs.Tamam @Emre Ozansoy kızma sana da karpuzlu çorap alırız aplaam![]()
Sende mi eski survivorculardansin nine?Tamam @Emre Ozansoy kızma sana da karpuzlu çorap alırız aplaam![]()
Ne ara o kadar olmuş? 😱 İzlerken kendimizden geçiyoruz ondandır abi.Olm @Emre Ozansoy Kendi kendine yazıp, cevap mı veriyorsun be adam, ne ara yazdın 350 mesajı 🤣🤣🤣
Her halde benim neyim eksik 1968 den beri böyle survivor görmedimSende mi eski survivorculardansin nine?![]()
Ben bir kere yedim. Allah affetsin, nimete saygısızlık olmasin ama hiç beğenmedim.Yemediğim halde avakadodan nefret ettirdi malum şahıs.
Yani kaybettiğinde yeni bahanen nazar mı olacakGeçmiştir.Ama sakatlığı geçtiyse bile nazar var.
![]()
1968 değil, 1900 dicektin herhalde.Her halde benim neyim eksik 1968 den beri böyle survivor görmedim![]()
Yani kurşun dökmemiz şart Barış'a, nazar fazla.Yani kaybettiğinde yeni bahanen nazar mı olacak![]()
Güya bu sene az konuşacaktıOlm @Emre Ozansoy Kendi kendine yazıp, cevap mı veriyorsun be adam, ne ara yazdın 350 mesajı 🤣🤣🤣
İstemiyorsan konuşmayayım.Güya bu sene az konuşacaktı![]()
Konuş konuş sen olmazsan kimle uğraşacağızİstemiyorsan konuşmayayım.![]()
Ben izlemiyorum sen bana anlat.Birsen nasıl verdin be oyunu...![]()