Emre Ozansoy
Moderatör
Hem Sude hem Birsen'in 1 seramiği kalmıştı, Sude top almaya gitti Birsen de kaçırınca Sude gelince attı.Ben izlemiyorum sen bana anlat. sDsafdjshjgdhjg
Hem Sude hem Birsen'in 1 seramiği kalmıştı, Sude top almaya gitti Birsen de kaçırınca Sude gelince attı.Ben izlemiyorum sen bana anlat. sDsafdjshjgdhjg
Tüh çok üzüldüm, ayy böyle birşey nasıl olur? Ben buna dayanamam, intihar etmeye gidiyorum.Hem Sude hem Birsen'in 1 seramiği kalmıştı, Sude top almaya gitti Birsen de kaçırınca Sude gelince attı.
Ooo 😮Her halde benim neyim eksik 1968 den beri böyle survivor görmedim
O şahıs daha çoook üzecek siziAh be Elif'im, ah be... Şu şahısa nasıl veriyorsunuz sayı ya.
Elif için çok korktum... Çok kötü çıkışlar var bu sene.Ayy yürğim ağzıma geldi Elif - Nisa çarpışmasında yaa😮
Ay sen git Kardeşlerim izle. Çık bu konudan!Tüh çok üzüldüm, ayy böyle birşey nasıl olur? Ben buna dayanamam, intihar etmeye gidiyorum.
Gitmiyom ben, kapı orda sen git!Ay sen git Kardeşlerim izle. Çık bu konudan!
Survivor değil, Barış Murat Yağcı heyecanlandırıyor canım. İzle izle de gör heyecanlanmayı.
BMY'de senin benim gibi birisi amannn.Survivor değil, Barış Murat Yağcı heyecanlandırıyor canım. İzle izle de gör heyecanlanmayı.
Ben en son Turabi zamanını izledim.Seviyoruz ya iyidir Survivor
Demiştim bak gördün mü
Barış'ım bir başka.BMY'de senin benim gibi birisi amannn.
------
Ben en son Turabi zamanını izledim.
Sana göre öyle bana göre değil.Barış'ım bir başka.