TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

• İlginç
Reactions: xemrexxx
Barışın ruhsal durumu konusunda içini bilmediğim için çokda yorum yapmayacağım.
Dediği gibi ne yaşıyorsa içinde yaşıyor ama dizi yada sakatlığı ile ilgili olmadığı okadar belli ki..

Adam resmen içten içe aşk acısı çekiyor ...Artık kelimelerle dile getirecek kadar.

Açıkçası şuan yarışmanın %40 altında kalan 2 yarışmacısından biri.. Performans Sıfır , Ada Hayatı Sıfır.

Ama işte enterasan bir kitlesi var..adam 6 ay otursada sms atarlar... diğerlerinin emek ve çabalarını görmeden.

Herneyse...

Atakanın konseyde söylediklerine harfi harfine katıldım ... Mağdur Edebiyatının Akım Öncüsü Olabilir Barış... Edebiyat kitaplarına adı çıkabilir ileriki nesillerde..

Yarışma Acunun zorlaması ile dengedeymiş gibi gözüküyor ama takımlar arasında bariz farklar belli.

Yakın dönemde elenmesini beklediklerim Parviz;Evrim gözüküyor. Zaten malesef Parviz girdiği ilk potada elenecektir. Çünkü performansı düşmüştü ama uzun süredirde sakat. Barış gibi aylarca sakat sakat sms atacak kitleside yok malesef.

Mervede arkadaşlarımı yazamam deyip dururken Serenaya zamanında yaptıklarını akıllara getiriyor.
Takımın açık ara en iyi erkeği Anıla , performanda birincisi onu yazamam diyor...Şaka gibi!!!

Bademde Atakan takıntısından Atakanın altında ezilip gidecek haberi yok...

Nisa ve Ayşeninde performans arttırması lazım...Çünkü parlak değiller.

Ogeday ve Atakanda performanslarını hızlıca yükseltmeleri gerekmekte.. Berkanın dönmesine sevindim.

Mavileri destklemeye devam ediyorum ama biraz ucundan Sema ve Batuhana üzülüyorum yalnız kaldılar orada diye.

Gönlüm Atakandan yana... Ogeday,Nagihan,Nisa arkalardan geliyorlar...

@MasacRE @xemrexxx @BARON男爵 @Emre Ozansoy @Zeyno @dosimosi @Sherlock

FQ-CXtuXEAEPZgs

• Güldürdün
  • Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE