Cuma gecesi yayınlanan konseyde halkı "salak" yerine koydular. Na**han'ın olayları saçma sapan yerlere çekmesi, Ber*** adlı şahsın yaveri olduğu Atakan ile boş yapması...Ne seviyesizliklerini gördün![]()
Anlat biz de bilelimNe görmedik ki![]()
Yooo gayet mantıklı adada, parkurda, benchte olmayan barış en son suçlama yapabilecek kişi yaparsa ağzının payını alırCuma gecesi yayınlanan konseyde halkı "salak" yerine koydular. Na**han'ın olayları saçma sapan yerlere çekmesi, Ber*** adlı şahsın yaveri olduğu Atakan ile boş yapması...
Cuma gecesi yayınlanan konseyde halkı "salak" yerine koydular. Na**han'ın olayları saçma sapan yerlere çekmesi, Ber*** adlı şahsın yaveri olduğu Atakan ile boş yapması...
Anlat biz de bilelim
------
Yooo gayet mantıklı adada, parkurda, benchte olmayan barış en son suçlama yapabilecek kişi yaparsa ağzının payını alır![]()
Boş yapmışAhanda adaşın anlatmış![]()
Boş yapmış![]()
Boş yapmış![]()
Semih olsa postalamıştı barışı çoktanAdaşın bana laf bırakmıyor![]()
He canım he.Yooo gayet mantıklı adada, parkurda, benchte olmayan barış en son suçlama yapabilecek kişi yaparsa ağzının payını alır![]()
Ekli dosyayı görüntüle 117126
------
Batuş yinee iç sesimiz oldu
@MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @serhatt @Angelica
Survivor olmak için çaba sarfetmeyen biri konuşamaz nokta.He canım he.
NiyeBatuhan deme bana yaaa cinlerimi tepeme getirdi
Survivor olmak için çaba sarfetmeyen biri konuşamaz nokta.
------
Niye![]()
Survivor olmak için çaba sarfetmeyen biri konuşamaz nokta.
------
Niye![]()
@Angelica , Twitter dan bana atar mısn?
Evrim dayandı kız başına 11.potada şu anKimse Barış için bıktık diyemez oyarım
------
Çaba sarf eden asıl Barış 10 potaya kim dayanırdı Batuhan korktu yazmayın dedi be
------
Atayım bekle
Önemli olan kısımları gözükmüyor senşn içinAtakan hariç hepsi çöp.![]()
Evrim dayandı kız başına 11.potada şu an
Bıktık yani haklı batuş senin barış öyle bir konuşuyor ki sanki 35 değil de %70 le oynuyor
------
Önemli olan kısımları gözükmüyor senşn için![]()