Ne intikamı ya
Prensesim kudurtucu modunda geziyor şu an..
Mözarı yok bu akşam Maskeli yi dinliyoruzBacağım kadar diye de ekledi Ziya pardon Barış
Beklemem bu gidişle merve nin pota sırası geldi barış zaten potadaÇok beklersinn
Prensesin yalnız kalmasın diye yanına arkadaş olarak Sude geliyor yakında
Kanım dondu bu iki leş yorum karşısında..Mözarı yok bu akşam Maskeli yi dinliyoruz
------
Beklemem bu gidişle merve nin pota sırası geldi barış zaten potada
Mözarı yok bu akşam Maskeli yi dinliyoruz
------
Beklemem bu gidişle merve nin pota sırası geldi barış zaten potada
Prenseslerin kaldığı yerden devam edecekler birlikte zumba yapmaya İzmir'de...Kanım dondu bu iki leş yorum karşısında..
%30 başarı oranıyla bu kadar hafta kalmasına ben de inanamadım
%30 başarı oranıyla bu kadar hafta kalmasına ben de inanamadım
Niye geçen sene Dora daddy 6.oldu ve bir önceki all star survivorda murat ceylan 8.oldu aynı performansla%30 başarı oranıyla bu kadar hafta kalmasına ben de inanamadım
Survivor'da tek bir sabarist var yalnızca... @Sherlock
Geçen sene izlemedim de Murat bu kadar da kötü değildi yaNiye geçen sene Dora daddy 6.oldu ve bir önceki all star survivorda murat ceylan 8.oldu aynı performansla
Patates Gökhan fazla bile kaldı yarışmada. Keşke gönüllülerdeyken elenseydi...
Sıra diğer patateste Evrim onu da elemeligüveniyorum kendisine
Bu dörtlü çok güçlü.
@MEnes i ekipten şutlayıp yerine @xemrexxx i alalım Şerlok beyciğim... Survivor isimli sanat eserini izlemeyen adamın bu oluşumda yeri yoktur... @Maskeli FedaiBu dörtlü çok güçlü.
Katılıyorum yoldaşlarım, Survivor gibi bir sanat eseri dururken gidip Çöp Kuruş izleyen bir adamın bu örgütte yeri yok... @Maskeli Fedai @xemrexxx@MEnes i ekipten şutlayıp yerine @xemrexxx i alalım Şerlok beyciğim... Survivor isimli sanat eserini izlemeyen adamın bu oluşumda yeri yoktur... @Maskeli Fedai
Gizem babaannemi karıştırmaSurvivor'da tek bir sabarist var yalnızca... @Sherlock
------
Geçen sene izlemedim de Murat bu kadar da kötü değildi ya2020'de senin babane gizem iyi ilerlemişti ama bak o örnek verilebilir
@MEnes i ekipten şutlayıp yerine @xemrexxx i alalım Şerlok beyciğim... Survivor isimli sanat eserini izlemeyen adamın bu oluşumda yeri yoktur... @Maskeli Fedai
Bu muazzam öneriye aynı şekilde katılıyorum yoldaşlarım.. 1628171 saatlik yerli dizi izleyen adamın bizim aramızda yerinin olmaması gerekir.. @MEnes @xemrexxxKatılıyorum yoldaşlarım, Survivor gibi bir sanat eseri dururken gidip Çöp Kuruş izleyen bir adamın bu örgütte yeri yok... @Maskeli Fedai @xemrexxx
Nisa reisim babaneyi dinlememekle hayatının en doğru kararını verdi ama sonra gidip dondurmacıya tutularak rezalet bir karara imza attı maalesefGizem babaannemi karıştırmaNisa onu dinlese çok renkli bir Survivor olacaktı
Çok doğru bir noktadan atışı gerçekleştirdin Şerlok beyciğim
Adaşıma acımak yok... @MEnes @Maskeli FedaiÇok doğru bir noktadan atışı gerçekleştirdin Şerlok beyciğim@MEnes @Maskeli Fedai
Nisa reisim babaneyi dinlememekle hayatının en doğru kararını verdi ama sonra gidip dondurmacıya tutularak rezalet bir karara imza attı maalesef
------
Çok doğru bir noktadan atışı gerçekleştirdin Şerlok beyciğim@MEnes @Maskeli Fedai
Hak ettiği tekmeyi yedi sonundaAdaşıma acımak yok... @MEnes @Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?