TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Survivor'da tek bir sabarist var yalnızca... @Sherlock

------

Geçen sene izlemedim de Murat bu kadar da kötü değildi ya :A 2020'de senin babane gizem iyi ilerlemişti ama bak o örnek verilebilir :A
Gizem babaannemi karıştırma :bağır: Nisa onu dinlese çok renkli bir Survivor olacaktı :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
@MEnes i ekipten şutlayıp yerine @xemrexxx i alalım Şerlok beyciğim... Survivor isimli sanat eserini izlemeyen adamın bu oluşumda yeri yoktur... @Maskeli Fedai

Katılıyorum yoldaşlarım, Survivor gibi bir sanat eseri dururken gidip Çöp Kuruş izleyen bir adamın bu örgütte yeri yok... @Maskeli Fedai @xemrexxx
Bu muazzam öneriye aynı şekilde katılıyorum yoldaşlarım.. 1628171 saatlik yerli dizi izleyen adamın bizim aramızda yerinin olmaması gerekir.. @MEnes @xemrexxx

Bu muazzam öneriye aynı şekilde katılıyorum yoldaşlarım.. 1628171 saatlik yerli dizi izleyen adamın bizim aramızda yerinin olmaması gerekir.. @MEnes @xemrexxx
Atıyoruz seni, var mı son bir sözün... @MEnes

Kick Groin GIF by Idiocracy

@MasacRE @xemrexxx

Gizem babaannemi karıştırma :bağır: Nisa onu dinlese çok renkli bir Survivor olacaktı :A
Nisa reisim babaneyi dinlememekle hayatının en doğru kararını verdi ama sonra gidip dondurmacıya tutularak rezalet bir karara imza attı maalesef :A
------

Atıyoruz seni, var mı son bir sözün... @MEnes

Kick Groin GIF by Idiocracy

@MasacRE @xemrexxx
Çok doğru bir noktadan atışı gerçekleştirdin Şerlok beyciğim :A @MEnes @Maskeli Fedai