Ne intikamı ya
Prensesim kudurtucu modunda geziyor şu an..
Mözarı yok bu akşam Maskeli yi dinliyoruzBacağım kadar diye de ekledi Ziya pardon Barış![]()
Beklemem bu gidişle merve nin pota sırası geldi barış zaten potadaÇok beklersinn![]()
Prensesin yalnız kalmasın diye yanına arkadaş olarak Sude geliyor yakında![]()
Kanım dondu bu iki leş yorum karşısında..Mözarı yok bu akşam Maskeli yi dinliyoruz
------
Beklemem bu gidişle merve nin pota sırası geldi barış zaten potada![]()
Mözarı yok bu akşam Maskeli yi dinliyoruz
------
Beklemem bu gidişle merve nin pota sırası geldi barış zaten potada![]()
Prenseslerin kaldığı yerden devam edecekler birlikte zumba yapmaya İzmir'de...Kanım dondu bu iki leş yorum karşısında..
%30 başarı oranıyla bu kadar hafta kalmasına ben de inanamadım
%30 başarı oranıyla bu kadar hafta kalmasına ben de inanamadım![]()
Niye geçen sene Dora daddy 6.oldu ve bir önceki all star survivorda murat ceylan 8.oldu aynı performansla%30 başarı oranıyla bu kadar hafta kalmasına ben de inanamadım![]()
Survivor'da tek bir sabarist var yalnızca... @Sherlock
Geçen sene izlemedim de Murat bu kadar da kötü değildi yaNiye geçen sene Dora daddy 6.oldu ve bir önceki all star survivorda murat ceylan 8.oldu aynı performansla![]()
Patates Gökhan fazla bile kaldı yarışmada. Keşke gönüllülerdeyken elenseydi...
Sıra diğer patateste Evrim onu da elemeligüveniyorum kendisine
![]()
Bu dörtlü çok güçlü.
@MEnes i ekipten şutlayıp yerine @xemrexxx i alalım Şerlok beyciğim... Survivor isimli sanat eserini izlemeyen adamın bu oluşumda yeri yoktur... @Maskeli FedaiBu dörtlü çok güçlü.![]()
Katılıyorum yoldaşlarım, Survivor gibi bir sanat eseri dururken gidip Çöp Kuruş izleyen bir adamın bu örgütte yeri yok... @Maskeli Fedai @xemrexxx@MEnes i ekipten şutlayıp yerine @xemrexxx i alalım Şerlok beyciğim... Survivor isimli sanat eserini izlemeyen adamın bu oluşumda yeri yoktur... @Maskeli Fedai
Gizem babaannemi karıştırmaSurvivor'da tek bir sabarist var yalnızca... @Sherlock
------
Geçen sene izlemedim de Murat bu kadar da kötü değildi ya2020'de senin babane gizem iyi ilerlemişti ama bak o örnek verilebilir
![]()
@MEnes i ekipten şutlayıp yerine @xemrexxx i alalım Şerlok beyciğim... Survivor isimli sanat eserini izlemeyen adamın bu oluşumda yeri yoktur... @Maskeli Fedai
Bu muazzam öneriye aynı şekilde katılıyorum yoldaşlarım.. 1628171 saatlik yerli dizi izleyen adamın bizim aramızda yerinin olmaması gerekir.. @MEnes @xemrexxxKatılıyorum yoldaşlarım, Survivor gibi bir sanat eseri dururken gidip Çöp Kuruş izleyen bir adamın bu örgütte yeri yok... @Maskeli Fedai @xemrexxx
Nisa reisim babaneyi dinlememekle hayatının en doğru kararını verdi ama sonra gidip dondurmacıya tutularak rezalet bir karara imza attı maalesefGizem babaannemi karıştırmaNisa onu dinlese çok renkli bir Survivor olacaktı
![]()
Çok doğru bir noktadan atışı gerçekleştirdin Şerlok beyciğim
Adaşıma acımak yok... @MEnes @Maskeli FedaiÇok doğru bir noktadan atışı gerçekleştirdin Şerlok beyciğim@MEnes @Maskeli Fedai
Nisa reisim babaneyi dinlememekle hayatının en doğru kararını verdi ama sonra gidip dondurmacıya tutularak rezalet bir karara imza attı maalesef
------
Çok doğru bir noktadan atışı gerçekleştirdin Şerlok beyciğim@MEnes @Maskeli Fedai
Hak ettiği tekmeyi yedi sonundaAdaşıma acımak yok... @MEnes @Maskeli Fedai