Doğru, 2020'de değiliz. Ama 2020'den çok daha güçlüyüz!![]()
Kuz niye erken başladı 😱Keşke hiç dönmesen...
Doğru, 2020'de değiliz. Ama 2020'den çok daha güçlüyüz!![]()
Kuz niye erken başladı 😱Keşke hiç dönmesen...
İlk defa erken açtım onda da erken başladı.Kuz niye erken başladı 😱
Ne mana parviz sayı alabiliyor seninki 0 sayıMadem Evrim'in yazılmaması gerekiyorsa Parviz'i yazın. Sakat diye yazdığınız Barış'ı ne çabuk unuttunuz. Sahtesiniz!
Daha tatlı yiektim benİlk defa erken açtım onda da erken başladı.![]()
İğrenç Parviz ile Şampiyonum aynı takımda değil, Evrim yerine Parviz gitmeliydi.Ne mana parviz sayı alabiliyor seninki 0 sayı![]()
Ogeday, Nisa, Berkan da sakat onların sms i daha güçlü onlardan biri gitseydiİğrenç Parviz ile Şampiyonum aynı takımda değil, Evrim yerine Parviz gitmeliydi.
İzlerken yersin.Daha tatlı yiektim ben![]()
Ay neyse tatlımı yerken seninle uğraşamam konuyu sana bırakıyorum bir süreliğineİzlerken yersin.![]()
Dün izlemediğim için bilmiyorum. Onlar da sakatsa onlardan biri gidebilirdi, oynayacak ve sayı alma ihtimali olan birinin yokluk adasına gitmesi çok saçma.Ogeday, Nisa, Berkan da sakat onların sms i daha güçlü onlardan biri gitseydi
Nasıl bir mantığın var parviz nefretin gözünü kör etmiş![]()
Nagi Queen 3 hafta barış ı da yazmadı sakat diye 😱 nerenle izliyonDün izlemediğim için bilmiyorum. Onlar da sakatsa onlardan biri gidebilirdi, oynayacak ve sayı alma ihtimali olan birinin yokluk adasına gitmesi çok saçma.
Na**han başlangıçta saçma sapan bir açıklama yaptı bir de Parviz sakat yazmak olmaz gibisinden.
Konu her zaman benim, bırakmana gerek yok canım.Ay neyse tatlımı yerken seninle uğraşamam konuyu sana bırakıyorum bir süreliğine![]()
Şampiyon bnmkikerden olacak amaKonu her zaman benim, bırakmana gerek canım.![]()
Yazsaydı.Nagi Queen 3 hafta barış ı da yazmadı sakat diye 😱 nerenle izliyon
Nagi parviz yazarsa aday mı olacaktı 😱Yazsaydı.Yazma diyen mi oldu ona, ayrıca o yazmadı diye aday mı olmadı Barış?
![]()
#GökMerBar üçlüsünden biri şampiyon...Şampiyon bnmkikerden olacak ama![]()
Adem diyeydin bari 😱#GökMerBar üçlüsünden biri şampiyon...
Eski reyisin de garanti sayı