Benim için survivor tarihinde en sevmediğim 3 kişi badem-merve-bamya birlikte takılmaları da ayrı bir bonusMağdur senaryosu sevmiyorum
------
Benim için survivor tarihinde en sevmediğim 3 kişi badem-merve-bamya birlikte takılmaları da ayrı bir bonusMağdur senaryosu sevmiyorum
------
İftira etme çarpılırsın inş. .ss
Hoşt kara fatma. .ssSevmemesi yemeyeceği anlamına gelmez 😂😂Ekli dosyayı görüntüle 116942
@serhatt la seni de Ayşe gibi sıkıştırmalı iki devenin arasına
------
Aaaa hortladı ezik. 😱 @MasacRE @Maskeli Fedai @Angelica @Sherlock @BARON男爵 @The_Erinch
Benim bu kadar zahmete girmeme gerek yok boyum boyuna zaten.Ogedayla gelmek istediğin pozisyonEkli dosyayı görüntüle 116945
Kuz sen de anılarını anlat bak Nagi ablam yaşadığını inkar etmiyor paylaşıyorHoşt kara fatma. .ss
Sana demiş bunu ecünnü başı. .ss
Ablam bana laf etmez. Ss iftiracı arsız seni.Sana demiş bunu ecünnü başı. .ss
Ben böyle ucuzluk görmedim, çok ayıp!!!Kuz sen de anılarını anlat bak Nagi ablam yaşadığını inkar etmiyor paylaşıyor
@MasacRE @Maskeli Fedai @Angelica @dosimosi @BARON男爵 @The_Erinch @Forumdash @Alos
Ablam sevap işlemiş be bak sen @Yakamoz-Asi ile olmadın çocukta ciğer kalmamışBen böyle ucuzluk görmedim, çok ayıp!!!
İyice çirkinleştin artık be kendine gel!!!Ablam sevap işlemiş be bak sen @Yakamoz-Asi ile olmadın çocukta ciğer kalmamış@MasacRE @Sherlock
@Maskeli Fedai
Hoşt arsız sana benzer son yaptıklarınla tescilledin bunu.Ablam bana laf etmez. Ss iftiracı arsız seni.![]()
Naptım😱Hoşt arsız sana benzer son yaptıklarınla tescilledin bunu.![]()
Hamile olmayasın
O kadar aptal değilim.Hamile olmayasın![]()