TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yağmur'un hala yarışıyor olması zaten kocaman bir skandal, bir de Nisa reisimi yazmışlar... Kardeşim siz kafayı mı yediniz, koskoca Survivor'da strateji yapmayı bilen tek bir Gönüllüler yarışmacısı yok mu? Berkan performans olarak uçuyor, kafa sıfır. Bu yüzden şampiyon olamayacak. Nisa'yı da yazabilirsin problem yok da gerekçeye bak be kardeşim. Yağmur'un rezil performansının farkında olanlar ve onu yazmak isteyenler ile Yağmur'un kendisi dışındaki tüm Gönüllüler kafasız ben ikna olmuş durumdayım artık.

Reisim güzel konuşmuş yalnız, şu şekil sürekli düzgün Türkçe konuşabilse ne yargılar dağıtacağız ama olmuyor işte yapacak bir şey yok.

Reactions: 12.Adam
Bu saatte de yeni bölümü başlatmazsın Acun ya... Bari 20.30'a falan sabitle de doğru düzgün izleyelim bölümü.

Ödül güzelmiş, bunu da Ünlüler alsın ki alacaktır zaten şampiyonumun dönüşü ile birlikte.

Çirkef bacaksız önde gelmese Evrim rahat alırdı oyunu. Parkur güzel ama atış bu parkura göre fazla basit geldi.

Edit: Atışta beceriksiz çıktı, alamazmış.

Seda az önce kendi aralarında konuşurken şey diyor. Evrim ile Ayşe sonrasında yazılacak ismin Nisa olduğunu düşünüyorum. Ondan sonra ise kadın elenmesini gerektiğini söyledik ama ortada performansı çok kötü olan da bir Gökhan var.

Yani daha ne kadar küçülebilirsiniz çok merak ediyorum. Kendinizden nefret ettirmek için elinizden geleni yapıyorsunuz helal olsun. Yasin ile Ardahan varken sayı üstünlüğü onlardayken dahi Yağmur'u potaya koyamayan karşı gruba da yazıklar olsun.

Kan dondurucu insanlar Utku beyciğim...

Reactions: 12.Adam and MasacRE
Bugün yine Sude tek başına taşıyacak sanırım gönüllü kızlarını

Reactions: 12.Adam