Hhahaahha sapık mı kız bu. .ss
Hhahaahha sapık mı kız bu. .ss
Bu ikili çok güçlü kütük dostum...
Ulan 1 gün saldık şu konuyu, kütüklere bak ne hale gelmişler...Bu ikili çok güçlü kütük dostum...
@Çiğdem olsa daha mantıklı yorum yapardıUlan 1 gün saldık şu konuyu, kütüklere bak ne hale gelmişler...
Bademci ne demek?Bully'nin vardır öyle kan dondurucu seçimleri ama o bademcidir yine
Ya ya ne demezsinEn normaliniz benim
@Maskeli Fedai nşn mantığı beyninden gelmiyor sanırım farklı bir yerle düşünmüş satın kütükMantık bizim göbek adımız… @MasacRE @Maskeli Fedai
Seni ve @Maskeli Fedai ayrı ayrı yokluk adasına atmalıBu ikili çok güçlü kütük dostum...
AdemBademci ne demek?
Ya ya ne demezsin
Yağmur da Sude de İzmir'li. İzmir'imizin güzel kızları varken onları desteklemeyeceğiz de kimi destekleyeceğiz... @Maskeli FedaiUlan 1 gün saldık şu konuyu, kütüklere bak ne hale gelmişler...
Kan dondurucu insanlar Utku beyciğim...Seda az önce kendi aralarında konuşurken şey diyor. Evrim ile Ayşe sonrasında yazılacak ismin Nisa olduğunu düşünüyorum. Ondan sonra ise kadın elenmesini gerektiğini söyledik ama ortada performansı çok kötü olan da bir Gökhan var.
Yani daha ne kadar küçülebilirsiniz çok merak ediyorum. Kendinizden nefret ettirmek için elinizden geleni yapıyorsunuz helal olsun. Yasin ile Ardahan varken sayı üstünlüğü onlardayken dahi Yağmur'u potaya koyamayan karşı gruba da yazıklar olsun.
Ah Şerlok beyciğim ah. Bugün reisimizi potaya koyacaklar. Paramparçayım...Kan dondurucu insanlar Utku beyciğim...
Galiba bu koloniyi yok edemeyeceğiz Utku beyciğim...Ah Şerlok beyciğim ah. Bugün reisimizi potaya koyacaklar. Paramparçayım...