TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bütün gün konuda olduğu için belli bir süre geçtikten sonra yenisini ekleyerek ilerletiyor sayılarını :A
------

O çok uzun sürer uğraştırma beni, onun yerine normal taraflarını sayayım sana :A

Mesaj burada bitti.
------

Bu sene Ogeday'a karşı gösterdiği performansı diğer kişilere karşı da gösterebilse çok daha farklı yerlerde olabilirdi Atakan :A
Hain kütük..

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Bütün gün konuda olduğu için belli bir süre geçtikten sonra yenisini ekleyerek ilerletiyor sayılarını :A
------

O çok uzun sürer uğraştırma beni, onun yerine normal taraflarını sayayım sana :A

Mesaj burada bitti.
------

Bu sene Ogeday'a karşı gösterdiği performansı diğer kişilere karşı da gösterebilse çok daha farklı yerlerde olabilirdi Atakan :A
patronnnnnn:Z

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Takımlar karışsın da Ogeday ile Atakan aynı takımda olsun :A Ogeday diğer isimlere karşı daha başarılı zaten, Adem'i Batu'yu falan bol bol yenip iyice öne çıkar şampiyon :A
Karışma olmasın aynen... Ogeday Nisa Bize versin yeterli. Bak ikiside açılır bizde.Özellikle Nisa.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Sakatlanmasına rağmen oynamaya devam etti falan demişler ama bilmiyorum bölümün ilk kısımlarını izlemedim. Bende görünmüyor bu gündem, sen aç bakalım :A
Attıktan sonra baktım da İhsan voleybol oyunundan beri omzu sakat oynuyor demiş galiba. Ağlayarak röportajlarda neden demedi acaba merak ettim şimdi. :A

• İlginç
Reactions: MasacRE
Attıktan sonra baktım da İhsan voleybol oyunundan beri omzu sakat oynuyor demiş galiba. Ağlayarak röportajlarda neden demedi acaba merak ettim şimdi. :A
Nisa reisim güçlü kadındır. Nagihan gibi ağlaya ağlaya sakatım ben sakat deyip durmaz...

Nisa reisim güçlü kadındır. Nagihan gibi ağlaya ağlaya sakatım ben sakat deyip durmaz...

Doğru, her ne kadar sevmesem de Ni** daha iyi o çirkef bacaksızdan. :A

55 45 çok ciddi Karışmaz takımlar bana göre 😁😁😁

Yarışmaya uzun bir aradan sonra dün oyun kısmına ilk kez baktım. Acun medya ekini kendi kazananı ifşa etmişti. Bundan dolayı baktım ve keyif aldım. Nagihan herkesi bir güzel taradı :A @xemrexxx

eski kullanıcı adımı etiket etmişsin başta :A
Şampiyon geliyor açılın melunlar :A

O iki rezilin ne işi var be, inş boğulurlar o foklu derede. :A
Neyse sen seni ilgilendiren ikilinin arasına koş bence :A

• Harika
Reactions: serhatt
Neyse sen seni ilgilendiren ikilinin arasına koş bence :A

👄 👄 ❤️ ❤️