TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bütün gün konuda olduğu için belli bir süre geçtikten sonra yenisini ekleyerek ilerletiyor sayılarını :A
------

O çok uzun sürer uğraştırma beni, onun yerine normal taraflarını sayayım sana :A

Mesaj burada bitti.
------

Bu sene Ogeday'a karşı gösterdiği performansı diğer kişilere karşı da gösterebilse çok daha farklı yerlerde olabilirdi Atakan :A
Hain kütük..

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Bütün gün konuda olduğu için belli bir süre geçtikten sonra yenisini ekleyerek ilerletiyor sayılarını :A
------

O çok uzun sürer uğraştırma beni, onun yerine normal taraflarını sayayım sana :A

Mesaj burada bitti.
------

Bu sene Ogeday'a karşı gösterdiği performansı diğer kişilere karşı da gösterebilse çok daha farklı yerlerde olabilirdi Atakan :A
patronnnnnn:Z

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Takımlar karışsın da Ogeday ile Atakan aynı takımda olsun :A Ogeday diğer isimlere karşı daha başarılı zaten, Adem'i Batu'yu falan bol bol yenip iyice öne çıkar şampiyon :A
Karışma olmasın aynen... Ogeday Nisa Bize versin yeterli. Bak ikiside açılır bizde.Özellikle Nisa.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Sakatlanmasına rağmen oynamaya devam etti falan demişler ama bilmiyorum bölümün ilk kısımlarını izlemedim. Bende görünmüyor bu gündem, sen aç bakalım :A
Attıktan sonra baktım da İhsan voleybol oyunundan beri omzu sakat oynuyor demiş galiba. Ağlayarak röportajlarda neden demedi acaba merak ettim şimdi. :A

• İlginç
Reactions: MasacRE

Nisa reisim güçlü kadındır. Nagihan gibi ağlaya ağlaya sakatım ben sakat deyip durmaz...

Doğru, her ne kadar sevmesem de Ni** daha iyi o çirkef bacaksızdan. :A

55 45 çok ciddi Karışmaz takımlar bana göre 😁😁😁

Yarışmaya uzun bir aradan sonra dün oyun kısmına ilk kez baktım. Acun medya ekini kendi kazananı ifşa etmişti. Bundan dolayı baktım ve keyif aldım. Nagihan herkesi bir güzel taradı :A @xemrexxx

eski kullanıcı adımı etiket etmişsin başta :A
Şampiyon geliyor açılın melunlar :A

O iki rezilin ne işi var be, inş boğulurlar o foklu derede. :A
Neyse sen seni ilgilendiren ikilinin arasına koş bence :A

• Harika
Reactions: serhatt
Neyse sen seni ilgilendiren ikilinin arasına koş bence :A

👄 👄 ❤️ ❤️

Forum İstatistikleri

Konular
173,108
Üyeler