The_Erinch
Favori Üye
Ben her zaman buradayım.
Olm bugün bir ara tebeşirle resim yapıyordu...bir ara ağaçtan medya topluyordu...sonlara doğru esneme hareketleri yaparken gördüm.. ogeday ve nisayı bize versin bak ikiside açılırNisa reisim çok düştü maalesefTakımların şu haliyle ileri gitme şansı da yok o yüzden takımlar karışsın
Az kişi olmak avantajlı zaten, ona rağmen zor başa çıkıyorsunuzelendiği 6 ay oldu halen gevreklik yapıyor
------
yok laaa karışmasın biz 6 kişide yeteriz size
Karışırsa Ogeday ile aynı Nisa aynı takımda kalır zaten, belli kişileri ayırmaz AcunOlm bugün bir ara tebeşirle resim yapıyordu...bir ara ağaçtan medya topluyordu...sonlara doğru esneme hareketleri yaparken gördüm.. ogeday ve nisayı bize versin bak ikiside açılır
daaa gittt 4 oyundur paspas ettik siziAz kişi olmak avantajlı zaten, ona rağmen zor başa çıkıyorsunuzAma kadınlarda 6-3 kişi sayısı aşırı dengesizlik var bu şekilde Nisa reisim iyice düşüyor...
vallahi şu yılanlardan yağmurun gittiği anı görmek adına nisa evrim ve ayşeyi desteklerim.Kanımı donduruyorsun kütük...
------
E bir zahmet şu şekilde yenin be abiKazanan gönüllüler oldu işte bu kadar net durum
Kanımı donduruyorsun kütük...
E bir zahmet şu şekilde yenin be abidaaa gittt 4 oyundur paspas ettik sizianıl çok yükseldi. annemde anılcı..laf ettirmiyor zaten
Bully'nin vardır öyle kan dondurucu seçimleri ama o bademcidir yine
Badem'ini yedik bileBully'nin vardır öyle kan dondurucu seçimleri ama o bademcidir yine
En normaliniz benimYok bende o kadar çene yok da @xemrexxx iyi atak yaptı bu ara o geçebilirBeni geçmiş bile zaten koca çenesiyle
------
Senin gibi cins o da
@xemrexxx hızla yaklaşıyor sanaNe ara 2000'i geçmiş anlamadım. 😱 @xemrexxx de son zamanlarda bu konudan çıkmıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 116740
Senin neren normal 😱En normaliniz benim
20 000 olayım bariNe ara 2000'i geçmiş anlamadım. 😱 @xemrexxx de son zamanlarda konudan çıkmaz oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 116740
Anormal olan bir tarafımı söyle hak vereceğim sana@xemrexxx hızla yaklaşıyor sanaDesteklediği bacaksız Survivor'da zirveye ilerlerken o da burada zirveye gidiyor
------
Senin neren normal 😱
Haziran'a kadar konuda olursan 20.000 rahat olur abi.20 000 olayım bari
Bütün gün konuda olduğu için belli bir süre geçtikten sonra yenisini ekleyerek ilerletiyor sayılarını@xemrexxx'in beni geçmesi için daha çok çalışması gerek.2020'deki gibi art arda mesajlar yazamıyor.
O çok uzun sürer uğraştırma beni, onun yerine normal taraflarını sayayım sanaAnormal olan bir tarafımı söyle hak vereceğim sana
Bu sene Ogeday'a karşı gösterdiği performansı diğer kişilere karşı da gösterebilse çok daha farklı yerlerde olabilirdi Atakanbu arada direk desteklediğim isim sanırım Atakan @MasacRE sabah yazdıklarım sempati duyduklarım demem lazım ...çoğuda sırf 3 yılan ve yaveri sevmediğimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?