TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Nisa reisim çok düştü maalesef
Takımların şu haliyle ileri gitme şansı da yok o yüzden takımlar karışsın
Olm bugün bir ara tebeşirle resim yapıyordu...bir ara ağaçtan medya topluyordu...sonlara doğru esneme hareketleri yaparken gördüm.. ogeday ve nisayı bize versin bak ikiside açılır

Reactions: 12.Adam and MasacRE
elendiği 6 ay oldu halen gevreklik yapıyor

------

yok laaa karışmasın biz 6 kişide yeteriz size
Az kişi olmak avantajlı zaten, ona rağmen zor başa çıkıyorsunuz
Ama kadınlarda 6-3 kişi sayısı aşırı dengesizlik var bu şekilde Nisa reisim iyice düşüyor...
------

Olm bugün bir ara tebeşirle resim yapıyordu...bir ara ağaçtan medya topluyordu...sonlara doğru esneme hareketleri yaparken gördüm.. ogeday ve nisayı bize versin bak ikiside açılır
Karışırsa Ogeday ile aynı Nisa aynı takımda kalır zaten, belli kişileri ayırmaz Acun

Az kişi olmak avantajlı zaten, ona rağmen zor başa çıkıyorsunuz
Ama kadınlarda 6-3 kişi sayısı aşırı dengesizlik var bu şekilde Nisa reisim iyice düşüyor...
daaa gittt 4 oyundur paspas ettik sizi
anıl çok yükseldi. annemde anılcı..laf ettirmiyor zaten

------

Kanımı donduruyorsun kütük...
------

E bir zahmet şu şekilde yenin be abi
Kazanan gönüllüler oldu işte bu kadar net durum
vallahi şu yılanlardan yağmurun gittiği anı görmek adına nisa evrim ve ayşeyi desteklerim.

Reactions: 12.Adam and MasacRE
bu arada direk desteklediğim isim sanırım Atakan @MasacRE sabah yazdıklarım sempati duyduklarım demem lazım ...çoğuda sırf 3 yılan ve yaveri sevmediğimden

Reactions: MasacRE
@xemrexxx'in beni geçmesi için daha çok çalışması gerek.
2020'deki gibi art arda mesajlar yazamıyor.
Bütün gün konuda olduğu için belli bir süre geçtikten sonra yenisini ekleyerek ilerletiyor sayılarını

------

Anormal olan bir tarafımı söyle hak vereceğim sana
O çok uzun sürer uğraştırma beni, onun yerine normal taraflarını sayayım sana

Mesaj burada bitti.
------

bu arada direk desteklediğim isim sanırım Atakan @MasacRE sabah yazdıklarım sempati duyduklarım demem lazım ...çoğuda sırf 3 yılan ve yaveri sevmediğimden
Bu sene Ogeday'a karşı gösterdiği performansı diğer kişilere karşı da gösterebilse çok daha farklı yerlerde olabilirdi Atakan