TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Nisa reisim çok düştü maalesef :( Takımların şu haliyle ileri gitme şansı da yok o yüzden takımlar karışsın :A
Olm bugün bir ara tebeşirle resim yapıyordu...bir ara ağaçtan medya topluyordu...sonlara doğru esneme hareketleri yaparken gördüm.. ogeday ve nisayı bize versin bak ikiside açılır :A:A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
elendiği 6 ay oldu halen gevreklik yapıyor :X
------

yok laaa karışmasın biz 6 kişide yeteriz size :A:A
Az kişi olmak avantajlı zaten, ona rağmen zor başa çıkıyorsunuz :A Ama kadınlarda 6-3 kişi sayısı aşırı dengesizlik var bu şekilde Nisa reisim iyice düşüyor...
------

Olm bugün bir ara tebeşirle resim yapıyordu...bir ara ağaçtan medya topluyordu...sonlara doğru esneme hareketleri yaparken gördüm.. ogeday ve nisayı bize versin bak ikiside açılır :A:A
Karışırsa Ogeday ile aynı Nisa aynı takımda kalır zaten, belli kişileri ayırmaz Acun :A

Az kişi olmak avantajlı zaten, ona rağmen zor başa çıkıyorsunuz :A Ama kadınlarda 6-3 kişi sayısı aşırı dengesizlik var bu şekilde Nisa reisim iyice düşüyor...
daaa gittt 4 oyundur paspas ettik sizi :Z:Z:Z anıl çok yükseldi. annemde anılcı..laf ettirmiyor zaten:kiki:
------

Kanımı donduruyorsun kütük...
------

E bir zahmet şu şekilde yenin be abi :A Kazanan gönüllüler oldu işte bu kadar net durum :A
vallahi şu yılanlardan yağmurun gittiği anı görmek adına nisa evrim ve ayşeyi desteklerim.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
bu arada direk desteklediğim isim sanırım Atakan @MasacRE sabah yazdıklarım sempati duyduklarım demem lazım ...çoğuda sırf 3 yılan ve yaveri sevmediğimden :A:A:A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
@xemrexxx'in beni geçmesi için daha çok çalışması gerek. :A 2020'deki gibi art arda mesajlar yazamıyor. :A
Bütün gün konuda olduğu için belli bir süre geçtikten sonra yenisini ekleyerek ilerletiyor sayılarını :A
------

Anormal olan bir tarafımı söyle hak vereceğim sana :A
O çok uzun sürer uğraştırma beni, onun yerine normal taraflarını sayayım sana :A

Mesaj burada bitti.
------

bu arada direk desteklediğim isim sanırım Atakan @MasacRE sabah yazdıklarım sempati duyduklarım demem lazım ...çoğuda sırf 3 yılan ve yaveri sevmediğimden :A:A:A
Bu sene Ogeday'a karşı gösterdiği performansı diğer kişilere karşı da gösterebilse çok daha farklı yerlerde olabilirdi Atakan :A