Barış ın önünde bu hafta herkes deParviz kazandı hayret.
Farklı ülkelerden sms atılıyor ama Azerbaycan var mı yok mu bilmiyorum. Bir de uygulama üzerinden de oylanıyordu sanki o devam ediyor muAzerbaycan'dan SMS açık değil diye biliyorum. 😱
Seninkinin hala sıfır sayı almasıGönüllüler takımının ilk sayısını Gökhan'ın alması. 😱
Barış ve Parviz'in ayrı olması, Ogeday ile Atakan'ın da aynı takımda olması güzel de Hikmet bozuyor işi.Twitter'da da herkes Gizem gidecek diye yazmış. Yarınki programı da düşününce bana da Gizem'in elendiği ve takımların karıştığı fikri mantıklı geldi. Ben de yeni takımları kurdum hemen. Hem ünlü-gönüllü eşit olarak dağıttım, hem sevenleri ayırmadım birbirinden, hem de güç dengesine dikkat ettim. Nasıl yeni takımlar@xemrexxx @Emre Ozansoy @The_Erinch @Maskeli Fedai @Sherlock
Ogeday
Atakan
Parviz
Anıl
Gökhan
Nisa
Ayşe
Evrim
Sema
Merve
-----------
Adem
Batuhan
Hikmet
Berkan
Barış
Nagihan
Seda
Sude
Yağmur
Nagi koloniyi gömer bu kadrolardaTwitter'da da herkes Gizem gidecek diye yazmış. Yarınki programı da düşününce bana da Gizem'in elendiği ve takımların karıştığı fikri mantıklı geldi. Ben de yeni takımları kurdum hemen. Hem ünlü-gönüllü eşit olarak dağıttım, hem sevenleri ayırmadım birbirinden, hem de güç dengesine dikkat ettim. Nasıl yeni takımlar@xemrexxx @Emre Ozansoy @The_Erinch @Maskeli Fedai @Sherlock
Ogeday
Atakan
Parviz
Anıl
Gökhan
Nisa
Ayşe
Evrim
Sema
Merve
-----------
Adem
Batuhan
Hikmet
Berkan
Barış
Nagihan
Seda
Sude
Yağmur
Barış ve Parviz'in ayrı olması, Ogeday ile Atakan'ın da aynı takımda olması güzel de Hikmet bozuyor işi.
Nagi de Hikmet de kimsenin sevmediği insanlar olduğundan onları bir yere yerleştirmek kolay değilNagi koloniyi gömer bu kadrolarda
Ablam sayı makinesi herkes ister takımındaNagi de Hikmet de kimsenin sevmediği insanlar olduğundan onları bir yere yerleştirmek kolay değil
Hikmet'in neresi çöktü be daha yeni dokunulmaz oldu adamAblam sayı makinesi herkes ister takımındaHikmet mert, Barış ve sercan olmayınca çöktü
Eskisi gibi 19 oyun üst üste kazanamıyorHikmet'in neresi çöktü be daha yeni dokunulmaz oldu adam
19 oyun abartılı bir sayı zaten ama performans olarak kötü değil Hikmet, onun sıkıntısı karakterEskisi gibi 19 oyun üst üste kazanamıyor
Macun Hikmet kazansın diye o kadar güç oyunu koydu artık işi zor kadınlar da yarışacak güç oyunu olmaz çok
------
Gizem Queen elenirse macunu böyle vururum. Ss
https://twitter.com/x/status/1513962077265743877
Takımlar karışırsa Berkan ve anıl a karşı kazanamaz Hikmet19 oyun abartılı bir sayı zaten ama performans olarak kötü değil Hikmet, onun sıkıntısı karakter
Benim yaptığım takımlara göre Parviz ile Gökhan'dan alacak sayıları HikmetTakımlar karışırsa Berkan ve anıl a karşı kazanamaz Hikmet
Queen be zirvede 💖💖❤️❤️💖💖❤️❤️
https://twitter.com/x/status/1513974488794337290
Bir yandan da ŞL izliyorum kütük dostum
Gökhan Hikmet e karşı ayrı motive oynar benceBenim yaptığım takımlara göre Parviz ile Gökhan'dan alacak sayıları Hikmet
Motive oynasa da kapasitesi yetmez Hikmet'i yenmeyeGökhan Hikmet e karşı ayrı motive oynar bence
Neyse @serhatt ın hayali
https://twitter.com/x/status/1513951814542057481
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?