Ben bütün kadınlarımızın fanıyım abiolm ben sırf yağmur nefretinden. evrim nisa fanı oldum dediğine bak
Ben bütün kadınlarımızın fanıyım abiolm ben sırf yağmur nefretinden. evrim nisa fanı oldum dediğine bak
Tarihe geçilecek bir gün. Ağlamayı severdi o.Tersine gülüyor
Ancak Acun ünlülere göre oyun koyarsa kaybederizO zaman parviz aday olsun yarın kaybetsin ler
------
Şimdi zayıf erkek yok nasıl yenecek
Barış da anca kameralara şov yapsınTarihe geçilecek bir gün. Ağlamayı severdi o.
amma ayran gönüllü oldun beee adammm... sana nagihanı yollayacağımBen bütün kadınlarımızın fanıyım abi
ben yarına güç oyunu yada sabit bir oyun bekliyorum zatenAncak Acun ünlülere göre oyun koyarsa kaybederiz
Kadın dedim abi dikkatini çekerimamma ayran gönüllü oldun beee adammm... sana nagihanı yollayacağım
Şampiyonumun mu yüzlerine söyleyecek cesareti yok?Barış da anca kameralara şov yapsınNisa gibi yüzlerine söyleyecek cesareti yok
Belli olmazAncak Acun ünlülere göre oyun koyarsa kaybederiz
Offf bu lafını duysa şuan seni tek yumrukla urfaya yollardıKadın dedim abi dikkatini çekerim
Evet bugün isim de verdi arakan, Batuhan, Gizem, sema, Parviz diyeŞampiyonumun mu yüzlerine söyleyecek cesareti yok?Komikmiş.
evet yağmurun peri. 1 olma durumu varBelli olmazyağmur per. 1.liğinr güvenip asılmazsa oyunlara ünlü kadınları kazanır
Samimiler SananeEvrim'e bak, gelmiş mesajları okuyor.Bir de kalp koy diyor.
Şimdi de Evrim'i mi savunuyorsun? 😱Samimiler Sanane
İşte o yüzden kadın değil zatenOfff bu lafını duysa şuan seni tek yumrukla urfaya yollardı
Hep savınmuşumdurŞimdi de Evrim'i mi savunuyorsun? 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?