TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

İki hafta üst üste zayıf halka yollayınca gönüllüler tekrar şahlandı :A Bir yandan takımımın çok güçlü olduğuna seviniyorum ama diğer yandan Acun abim takımları karıştıracak diye korkuyorum :A

Mert her konuda haklıdır ama bu konuda değil. Nesi yıldız nesi parlıyor? :bağır:
Gönüllülerin en iyi orana sahip kadını kabile rağmen :A
------

İki hafta üst üste zayıf halka yollayınca gönüllüler tekrar şahlandı :A Bir yandan takımımın çok güçlü olduğuna seviniyorum ama diğer yandan Acun abim takımları karıştıracak diye korkuyorum :A
Ne alakası var yağmur normalde 3/0 yapardı bu hafta 3/3 gidiyor :F Ayşe ve gökhan sayı alamazdı sıra onlara gelince gaza bastılar :A

Gönüllülerin en iyi orana sahip kadını kabile rağmen :A
------

Ne alakası var yağmur normalde 3/0 yapardı bu hafta 3/3 gidiyor :F Ayşe ve gökhan sayı alamazdı sıra onlara gelince gaza bastılar :A
Kişi sayısı farkı fazla olunca dezavantaj oluyor işte. Yasin ile Ardahan gitmese erkeklerde yine kazanamazdık :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Evrim'in sms'i yüksek. Ayşe'nin de muhtemelen yüksektir. Yağmur da bu performanstayken yazılamaz. Sanırım biz hiç kadın yarışmacı yollayamayacağız :A
Erkek yazmalar kaybederlerse herhalde :A neyse Ogeday 1.olup yağmur dee belki eşitlik olursa :A
------

İlk defa doğru bir şey yazdın. :A
Kes be melun. Ss seninki yata yata kul hakkı yiyor ben olsam yemek de vermem parkurda yok adada yok :A

Ay neyse son 2 dokunulmazlığı alırlar artık ama parviz veya Gizem elenir bu hafta
Ss gönüllüler Evrim ve gökhan ı yazar. Ss
Hem Parviz hem Gizem yazılırsa Parviz gider ama bugün Gizem yazılır da sonraki iki oyunu ünlüler kazanırsa Gizem Queen yolcu maalesef :(

• Üzücü
Kes be melun. Ss seninki yata yata kul hakkı yiyor ben olsam yemek de vermem parkurda yok adada yok :A
d3898650c0e7a93b360c95fb15179211.jpg

Erkek yazmalar kaybederlerse herhalde :A neyse Ogeday 1.olup yağmur dee belki eşitlik olursa :A
------

Geçen hafta Yağmur yazılamadıktan sonra bu hafta hayatta yazılamaz unut sen o işi :A

• Güldürdün