Emre Ozansoy
Moderatör
Şovmen Batuhan'ın beceriksizliğinden.Egoday aldı. Ss
Şovmen Batuhan'ın beceriksizliğinden.Egoday aldı. Ss
Hainlik peşindedir yine... @Maskeli FedaiCanım yoldaşım hoş bulduk, @Maskeli Fedai nerede…
Sahiplenici erkekŞovmen Batuhan'ın beceriksizliğinden.![]()
Mert her konuda haklıdır ama bu konuda değil. Nesi yıldız nesi parlıyor?
Gönüllülerin en iyi orana sahip kadını kabile rağmenMert her konuda haklıdır ama bu konuda değil. Nesi yıldız nesi parlıyor?![]()
Ne alakası var yağmur normalde 3/0 yapardı bu hafta 3/3 gidiyorİki hafta üst üste zayıf halka yollayınca gönüllüler tekrar şahlandıBir yandan takımımın çok güçlü olduğuna seviniyorum ama diğer yandan Acun abim takımları karıştıracak diye korkuyorum
![]()
Ben de bunu paylaşmaya gelmiştim herkes sığınaklara kıyamet günü bugündür
Kişi sayısı farkı fazla olunca dezavantaj oluyor işte. Yasin ile Ardahan gitmese erkeklerde yine kazanamazdıkGönüllülerin en iyi orana sahip kadını kabile rağmen
------
Ne alakası var yağmur normalde 3/0 yapardı bu hafta 3/3 gidiyorAyşe ve gökhan sayı alamazdı sıra onlara gelince gaza bastılar
![]()
Adem neyse de diğerleri iğrenç... 😱
Ay neyse son 2 dokunulmazlığı alırlar artık ama parviz veya Gizem elenir bu haftaKişi sayısı farkı fazla olunca dezavantaj oluyor işte. Yasin ile Ardahan gitmese erkeklerde yine kazanamazdık![]()
Evrim'in sms'i yüksek. Ayşe'nin de muhtemelen yüksektir. Yağmur da bu performanstayken yazılamaz. Sanırım biz hiç kadın yarışmacı yollayamayacağızBen de bunu paylaşmaya gelmiştim herkes sığınaklara kıyamet günü bugündür![]()
İlk defa doğru bir şey yazdın.Ay neyse son 2 dokunulmazlığı alırlar artık ama parviz veya Gizem elenir bu hafta
Erkek yazmalar kaybederlerse herhaldeEvrim'in sms'i yüksek. Ayşe'nin de muhtemelen yüksektir. Yağmur da bu performanstayken yazılamaz. Sanırım biz hiç kadın yarışmacı yollayamayacağız![]()
Kes be melun. Ss seninki yata yata kul hakkı yiyor ben olsam yemek de vermem parkurda yok adada yokİlk defa doğru bir şey yazdın.![]()
Hem Parviz hem Gizem yazılırsa Parviz gider ama bugün Gizem yazılır da sonraki iki oyunu ünlüler kazanırsa Gizem Queen yolcu maalesefAy neyse son 2 dokunulmazlığı alırlar artık ama parviz veya Gizem elenir bu hafta
Ss gönüllüler Evrim ve gökhan ı yazar. Ss
@Yakamoz-Asi isviçre franklarıyla sponsor olmalıHem Parviz hem Gizem yazılırsa Parviz gider ama bugün Gizem yazılır da sonraki iki oyunu ünlüler kazanırsa Gizem Queen yolcu maalesef![]()
Kes be melun. Ss seninki yata yata kul hakkı yiyor ben olsam yemek de vermem parkurda yok adada yok![]()
Geçen hafta Yağmur yazılamadıktan sonra bu hafta hayatta yazılamaz unut sen o işiErkek yazmalar kaybederlerse herhaldeneyse Ogeday 1.olup yağmur dee belki eşitlik olursa
------
Kes be melun. Ss seninki yata yata kul hakkı yiyor ben olsam yemek de vermem parkurda yok adada yok![]()