Ben bütün kadınlarımızın fanıyım abiolm ben sırf yağmur nefretinden. evrim nisa fanı oldum dediğine bak![]()
Ben bütün kadınlarımızın fanıyım abiolm ben sırf yağmur nefretinden. evrim nisa fanı oldum dediğine bak![]()
Tarihe geçilecek bir gün. Ağlamayı severdi o.Tersine gülüyor![]()
Ancak Acun ünlülere göre oyun koyarsa kaybederizO zaman parviz aday olsun yarın kaybetsin ler
------
Şimdi zayıf erkek yok nasıl yenecek![]()
Barış da anca kameralara şov yapsınTarihe geçilecek bir gün. Ağlamayı severdi o.
amma ayran gönüllü oldun beee adammm... sana nagihanı yollayacağımBen bütün kadınlarımızın fanıyım abi![]()
ben yarına güç oyunu yada sabit bir oyun bekliyorum zatenAncak Acun ünlülere göre oyun koyarsa kaybederiz![]()
Kadın dedim abi dikkatini çekerimamma ayran gönüllü oldun beee adammm... sana nagihanı yollayacağım![]()
Şampiyonumun mu yüzlerine söyleyecek cesareti yok?Barış da anca kameralara şov yapsınNisa gibi yüzlerine söyleyecek cesareti yok
![]()
Belli olmazAncak Acun ünlülere göre oyun koyarsa kaybederiz![]()
Offf bu lafını duysa şuan seni tek yumrukla urfaya yollardıKadın dedim abi dikkatini çekerim![]()
Evet bugün isim de verdi arakan, Batuhan, Gizem, sema, Parviz diyeŞampiyonumun mu yüzlerine söyleyecek cesareti yok?Komikmiş.
evet yağmurun peri. 1 olma durumu varBelli olmazyağmur per. 1.liğinr güvenip asılmazsa oyunlara ünlü kadınları kazanır
![]()
Samimiler SananeEvrim'e bak, gelmiş mesajları okuyor.Bir de kalp koy diyor.
![]()
Şimdi de Evrim'i mi savunuyorsun? 😱Samimiler Sanane![]()
İşte o yüzden kadın değil zatenOfff bu lafını duysa şuan seni tek yumrukla urfaya yollardı![]()
Hep savınmuşumdurŞimdi de Evrim'i mi savunuyorsun? 😱