Emre Ozansoy
Moderatör
Tek Batuş'u alayım ben.
irlandaya gittiğimde boostavac aşısı olmam gerekebilir içinde influenzanın mrnası var hem omicronunTek Batuş'u alayım ben.![]()
Şu ne olduğu belirsiz ecünnü seni bir dövse de içimiz soğusa.İkinizi birden nakavt edecek olan ablamı bırakıyorum size uyucam Good nightEkli dosyayı görüntüle 116512
İrlanda üç doz Biontech olanlara kendi yaptığı Aşıdan yapacak ismi Boostavac içinde influenzanın Mrnası olacak birde Omicronun @Emre Ozansoy @serhatt
Bir boostavac aşımız eksiktiŞu ne olduğu belirsiz ecünnü seni bir dövse de içimiz soğusa.![]()
Na**han ve Ni** konuşurken ben:İkinizi birden nakavt edecek olan ablamı bırakıyorum size uyucam Good nightEkli dosyayı görüntüle 116512
Şu ne olduğu belirsiz ecünnü seni bir dövse de içimiz soğusa.![]()
Na**han ve Ni** konuşurken ben:
Kısaca seni anlatmış.![]()
🔹 on Instagram: "🤣🤣🤣 . . . . . . . . #survivor#survivortürkiye #allstar#explore#keşfet#exploremore #cemalcancanseven #nisabolukbasi ##Sl#followforfollowback #nbf #ognis #survivor2022 #survivorallstar #survivor2020 #survivor2022 #survivorallstar #su
1,203 likes, 24 comments - _survivor__caps_ on April 3, 2022: "🤣🤣🤣 . . . . . . . . #survivor#survivortürkiye #allstar#explore#keşfet#exploremore #cemalcancanseven #nisabolukbasi ##Sl#followforfollowback #nbf #ognis #survivor2022 #survivorallstar #survivor2020 #survivor2022 #survivorallstar...www.instagram.com
Kısaca seni anlatmış.![]()
Ben de Nagihan'ın boşlarını dinlerken bu moddayımNa**han ve Ni** konuşurken ben:
Evrim doğru olanı yaptı ama bunu Evrim demeden Acun'un yapması gerekirdi.Bu arada Nisa reisim de her zamanki gibi yine haklı çıktı. Ortalığı karıştıran Hikmet'miş. Evrim'i de gitgide daha çok seviyorum. Sayesinde görüntülü bir şekilde kanıtlandı kimin iftira attığı@xemrexxx
Orası öyle ama biri hatırlatma yapmazsa görüntüler gelmiyor maalesef ekranaEvrim doğru olanı yaptı ama bunu Evrim demeden Acun'un yapması gerekirdi.![]()
Kaşınıyor bu.
Sıkıysa çık karşısınaKaşınıyor bu.Bulur yakında belasını.
![]()
Tek haklı Nagihan çıktıBen de Nagihan'ın boşlarını dinlerken bu moddayım
Bu arada Nisa reisim de her zamanki gibi yine haklı çıktı. Ortalığı karıştıran Hikmet'miş. Evrim'i de gitgide daha çok seviyorum. Sayesinde görüntülü bir şekilde kanıtlandı kimin iftira attığı@xemrexxx
Tek elimle bitiririm işini.Sıkıysa çık karşısına
------
Tek haklı Nagihan çıktı
Sen tek elinle atakan'ın şeysini bile bulamazsın beTek elimle bitiririm işini.![]()
Kendinle karıştırma beni beceriksizzz.Sen tek elinle atakan'ın şeysini bile bulamazsın be![]()