TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Gökhan sen nasıl bir hata yaptın ya. Yağmuru gönderseydin sayı üstünlüğünüz olurdu sonrakı hafta Hikmeti paketlerdin, nasıl olsa rezil oldu.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Bölümü izleyemedim de elemeye bakalım bari :A Ardahan gitse iyi olur, en azından zayıf halkaların birinden kurtuluruz. Ne de olsa Ardahan olsa da olmasa da hiçbir şekilde koloniye karşı sayı üstünlüğü elde edemiyorlar :A

Bölümü izleyemedim de elemeye bakalım bari :A Ardahan gitse iyi olur, en azından zayıf halkaların birinden kurtuluruz. Ne de olsa Ardahan olsa da olmasa da hiçbir şekilde koloniye karşı sayı üstünlüğü elde edemiyorlar :A
Ni** finalde alamadı ama oyun başında Na**han'dan çok güzel sayı aldı. :bhr:

• Harika
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Oh iyi bari Ardahan gitti :A Gökhan salaklık yapmasa şu an Yağmur'un gidişini kutluyorduk muhtemelen ama buna da şükür ne yapalım :A

Babuş Hikmet iyazsa Gizem giderdi, giderayak bir ile yaradı :A
------

Oh iyi bari Ardahan gitti :A Gökhan salaklık yapmasa şu an Yağmur'un gidişini kutluyorduk muhtemelen ama buna da şükür ne yapalım :A
Ardahan @Maskeli Fedai gibi değil mi bir hafta Yasinlere bir hafta sedalara yanaştı en son egoday la tarafsız bölgeye geçti ve elendi :F sürekli kıvırdı Hainli Fedai gibi ':A
------

Cehenneme kadar yolu var. :Z
Babuş %31 le elendi sen katılsam sen de bu oranla elenir din bence :A

Son düzenleme:
  • İlginç
Reactions: xemrexxx