Yallah...Yoldaşını yok ettin hain kütük.. Alıp başımı gidiyorum..
Yallah...Yoldaşını yok ettin hain kütük.. Alıp başımı gidiyorum..
Ben öğrendim.1- semih öztürk
2- mert Öcal
3- @Maskeli Fedai nin sözüne güvenilmez be öğrenemedin mi@MasacRE @serhatt @The_Erinch
Bak bak nasıl da kendini kaçırmaya çalışmış... Kaçışın yok Hainli Fedai... Sonun bizim elimizden olacak... Yoldaşlarına yaptıklarının bedelini ödeyeceksin... @Sherlock
Sende dahil herkes bir gün Barış Murat Yağcı'yı destekleyecektir.
Papağan gibisiniz he
Yallah...
Ben öğrendim.@Maskeli Fedai
Mert elenince macun hemen yeni çift yaratmışBak bak nasıl da kendini kaçırmaya çalışmış... Kaçışın yok Hainli Fedai... Sonun bizim elimizden olacak... Yoldaşlarına yaptıklarının bedelini ödeyeceksin... @Sherlock
Mert elenince macun hemen yeni çift yaratmış
@The_Erinch @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @Alos @Forumdash @Dosi
Magazin Fısıltısı on Instagram: "Mert ve Sude'nin aşk yaşamaya başladığının ortaya çıkmasının ardından Batuhan'ın da gönlünü bir yarışmacıya kaptırdığı öne sürüldü. Batuhan'ın Gönüllüler'deki büyük aşkı ifşa oldu. Batuhan'ın Gön
1,803 likes, 129 comments - magazinfisiltisi on March 21, 2022: "Mert ve Sude'nin aşk yaşamaya başladığının ortaya çıkmasının ardından Batuhan'ın da gönlünü bir yarışmacıya kaptırdığı öne sürüldü. Batuhan'ın Gönüllüler'deki büyük aşkı ifşa oldu. Batuhan'ın Gönüllüler...www.instagram.com
Mert elenince macun hemen yeni çift yaratmış
Magazin Fısıltısı on Instagram: "Mert ve Sude'nin aşk yaşamaya başladığının ortaya çıkmasının ardından Batuhan'ın da gönlünü bir yarışmacıya kaptırdığı öne sürüldü. Batuhan'ın Gönüllüler'deki büyük aşkı ifşa oldu. Batuhan'ın Gön
1,803 likes, 129 comments - magazinfisiltisi on March 21, 2022: "Mert ve Sude'nin aşk yaşamaya başladığının ortaya çıkmasının ardından Batuhan'ın da gönlünü bir yarışmacıya kaptırdığı öne sürüldü. Batuhan'ın Gönüllüler'deki büyük aşkı ifşa oldu. Batuhan'ın Gönüllüler...www.instagram.com
Selena eksik bir tek@pompy e oynuyor macun
Batuş bu ecünnüye sümüğünü bile atmaz, azparagaz.Mert elenince macun hemen yeni çift yaratmış
Sana mı sümkürsünBatuş bu ecünnüye sümüğünü bile atmaz, azparagaz.
Demem merak etme...
Pirzola.Yakıtın nesi boş ödül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?