Maskeli Fedai
Favori Üye
Rakipleri de sevinsin diye kaybeden yüce gönüllü reisimiz.. Vallahi biz reisimizden razıyız..Bak sinerji bozuldu reisimiz kaybetti gördün mü...
Rakipleri de sevinsin diye kaybeden yüce gönüllü reisimiz.. Vallahi biz reisimizden razıyız..Bak sinerji bozuldu reisimiz kaybetti gördün mü...
Kes be muşmula. .ssErkeği elde edemeyince kötülemek @serhatt a ait bir özellik değilmiş
MİDE BULANDIRICI.Tam bir winner görünüşü ile @Dosi ve @serhatt ı,; konseyde ki oylarıyla @Angelica ve @Emre Ozansoy u ; Nisayı her fırsatta yenerek @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @BARON男爵 u çıldırtıyor Queen&winner Gizem💖❤️💖❤️💖 @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Forumdash
https://twitter.com/x/status/1505262698182889473
AğlaMİDE BULANDIRICI.
GEBER.Yağmur ne sinir bir kız böyle 😱
------
Ağla
Ben birleşmeden sonra geri dönerim şimdi o kadar çok sarmıyor sıkılıyorum hala çok zayıf yarışmacılar varAma bu sezon biz eksildik ya. Ben @xemrexxx @Emre Ozansoy döndürüyoruz konuyu. Arada @BARON男爵 @The_Erinch @Maskeli Fedai geliyor bir de.
Sen @dreamy @Özgür @Bully bu sezonki önemli eksiklerimiz...
------
Miss Turkey olacak kadar abartılı olmasa da güzel bir kız ve kişiliği de düzgün. O yüzden beni çıldırtmıyor
------
Kesinlikle... @Sherlock
------
Bunlardan kanka falan olmaz. İki gün sonra yerler yine birbirlerini
Bu hafta birleşme sanırım. Haftada iki eleme yapılıyor zaten bu ara hızlıca azalıyor yarışmacılar. Gelecek hafta tam kıvama gelirBen birleşmeden sonra geri dönerim şimdi o kadar çok sarmıyor sıkılıyorum hala çok zayıf yarışmacılar var
Evet, az önce yayınlamışlar sahneyi.Yeni versiyonu mu çıkmış bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?