Son düzenleme:
Reisimi , nasıl itekledi öyle??? Haşin kadın..ooooooo hortladın mı sen doktor civanım...ne ses ne soluk..ne haber..ne mesaj...
Nisa Evrim ve Ayşe Üçlüsüne güveniyorum... Yılanların başını ezecekler
Geçer ya, All Star bu, olsun okadar tabi dezavantaj mesaj birleşmesi var her nekadar sadece 20 dakika olsada. @xemrexxx eskisi gibi üst üste mesaj yazıp post kasamıyorBurası goygoy mekanı. Konu dışı falan yok Hedefte 2020 konusunu geçmek var @Dosi
Kellen gider umarım. SsGeçer ya, All Star bu, olsun okadar tabi dezavantaj mesaj birleşmesi var her nekadar sadece 20 dakika olsada. @xemrexxx eskisi gibi üst üste mesaj yazıp post kasamıyor
Bu arada 80 küsür bildirim var. Sırayla bakalım neler var
Ahahahaha, bir zamanlar aynı dertten ben de muzdariptim.Geçer ya, All Star bu, olsun okadar tabi dezavantaj mesaj birleşmesi var her nekadar sadece 20 dakika olsada. @xemrexxx eskisi gibi üst üste mesaj yazıp post kasamıyor
Bu arada 80 küsür bildirim var. Sırayla bakalım neler var
Nedir sendeki bu Gizem sevdası? 2020'de de babaanne Gizem'i seviyordun.Tam bir winner görünüşü ile @Dosi ve @serhatt ı,; konseyde ki oylarıyla @Angelica ve @Emre Ozansoy u ; Nisayı her fırsatta yenerek @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @BARON男爵 u çıldırtıyor Queen&winner Gizem 💖❤️💖❤️💖 @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Forumdash
Gizem Memiç'i de seviyoruz.. @MasacRE @SherlockTam bir winner görünüşü ile @Dosi ve @serhatt ı,; konseyde ki oylarıyla @Angelica ve @Emre Ozansoy u ; Nisayı her fırsatta yenerek @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @BARON男爵 u çıldırtıyor Queen&winner Gizem 💖❤️💖❤️💖 @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Forumdash
Yazılacak her potada kız dokunulmaz oluyorTam bir winner görünüşü ile @Dosi ve @serhatt ı,; konseyde ki oylarıyla @Angelica ve @Emre Ozansoy u ; Nisayı her fırsatta yenerek @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @BARON男爵 u çıldırtıyor Queen&winner Gizem 💖❤️💖❤️💖 @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Forumdash
Nedir sendeki bu Gizem sevdası? 2020'de de babaanne Gizem'i seviyordun.
@Dosi ye 1 sakinleştirici verinYazılacak her potada kız dokunulmaz oluyor
Kız bir anda Winner hale geldi..Tam bir winner görünüşü ile @Dosi ve @serhatt ı,; konseyde ki oylarıyla @Angelica ve @Emre Ozansoy u ; Nisayı her fırsatta yenerek @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @BARON男爵 u çıldırtıyor Queen&winner Gizem 💖❤️💖❤️💖 @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Forumdash
Mert umrumda değil en gıcık kaptıklarımdanBizim forumdakiler listeye böyle bakıyormuş @Dosi merti, @MasacRE @Maskeli Fedai nisayı, @Emre Ozansoy @Angelica barışı, @dreamy evrimi başarılı görüyor böylece Ekli dosyayı görüntüle 116014
gitsede kurtulsak
Erkeği elde edemeyince kötülemek @serhatt a ait bir özellik değilmişMert umrumda değil en gıcık kaptıklarımdan
gitsede kurtulsak
Tam bir winner görünüşü ile @Dosi ve @serhatt ı,; konseyde ki oylarıyla @Angelica ve @Emre Ozansoy u ; Nisayı her fırsatta yenerek @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @BARON男爵 u çıldırtıyor Queen&winner Gizem 💖❤️💖❤️💖 @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Forumdash
Geçemeden elenir umarım kart zampara
Tam bir winner görünüşü ile @Dosi ve @serhatt ı,; konseyde ki oylarıyla @Angelica ve @Emre Ozansoy u ; Nisayı her fırsatta yenerek @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @BARON男爵 u çıldırtıyor Queen&winner Gizem 💖❤️💖❤️💖 @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Forumdash
Altı üstü barışı yazıyor hep bu ne sinirÇok gıcık oluyorum bu kıza fena yolacam teyzoş gösterme bana şunu
EvNis diye kulüp mü olur ya, dünyanın en uyumsuz fc'si
Bunu atıp tekrar kaybolmuş ortalıktan