İnş.Yağmuru yollayacak bir Evrim, Nisa arıyorum
İnş.Yağmuru yollayacak bir Evrim, Nisa arıyorum
Kız sürekli oyun kaybedip duruyor ama kimse laf etmiyor.. Birde bir özgüven.. Vallahi televizyonda saçından tutup, çevirip atasım geliyor
En sevdiğim sayfa son günlerde @MasacREKız sürekli oyun kaybedip duruyor ama kimse laf etmiyor.. Birde bir özgüven.. Vallahi televizyonda saçından tutup, çevirip atasım geliyor
Profil resminden bile nasıl kaliteli bir hesap olduğu belli.
Berna'nın gitmesi ile çoğunluk Evrim'lerde değil mi? Yağmur yada koloniden başak bir isim çıkabilir bence.Yine son oyunu kaybettik galiba Evrim potaya girer diye düşünüyorum.
Ogeday yağmur yazmaz benceBerna'nın gitmesi ile çoğunluk Evrim'lerde değil mi? Yağmur yada koloniden başak bir isim çıkabilir bence.
Koloninin dışındakiler ekip değil ki Onlar birlikte hareket etmiyor.Berna'nın gitmesi ile çoğunluk Evrim'lerde değil mi? Yağmur yada koloniden başak bir isim çıkabilir bence.
10. oyunlarında 2. galibiyetini aldı tebriklerŞAMPİYONUM ŞOV YAPTI ŞOV!
8-7 bitse 23:15 e bulur bence ünlüler alır10'da 8. Ogeday Adem'i tokatlamaya doymuyor
------
Best of için vakit var daha. Geri mi dönüyoruz yoksa
Arkada gizli gizli dondurma yedirdiler herhalde. Bu performans normal değil @Emre OzansoyBarış 2 de 2 yaptı
Eski haline geri dönüyor şampiyonum, bu daha başlangıç.Arkada gizli gizli dondurma yedirdiler herhalde. Bu performans normal değil @Emre OzansoySa
O kadar çekişme olmadan bitirmek lazım8-7 bitse 23:15 e bulur bence ünlüler alır
Dur bakalım best of A da çıkıp alırsa doping yapmışlardırArkada gizli gizli dondurma yedirdiler herhalde. Bu performans normal değil @Emre Ozansoy