Emre Ozansoy
Moderatör
Sakat daha sakat.Kaçta kaç yaptı bugün![]()
Sakat daha sakat.Kaçta kaç yaptı bugün![]()
Bence boş bir abartma yapıyor Barış. Furkanı da atmayın o zaman. Sen tek zor kurumuyorsun. Bu tarz saçmalıklardan uzaklassinlar.Geçen sezon yaptığından sonra ders almamış Aycan, şaka gibi.
Her hafta böyle bir performans göstersinler kimse oy vermezEvrim ve Berna da kötü ama onların oy potansiyeli var. En başta oy olarak da performans olarak da 0 olan birini bir gönderelim gitsin
------
Yani bilmiyorum. Hiç iyi enerji almadım.
Aşık olucam diye çok korkuyorum.Aycan nasıl tatlı tatlı konuşuyor
------
Gizem-Evrim-Berna gitmeden işleri zor
Bitmiyor şu bahanelerinizSakat daha sakat.Sakat olmasa Best Of'a bile kalmazdı bu oyun.
![]()
Şu an için Gizem'den sonra sırada onlar var gibi görünüyor zaten.Her hafta böyle bir performans göstersinler kimse oy vermez
Bahane mi? Aynı şeyi izliyoruz diye tahmin ediyorum, sadece görmek istediklerini görmekten vazgeç.Bitmiyor şu bahaneleriniz![]()
En çok zoruma giden de buSayı alamayanların saçma salak yorumlar yapması yok mu 🤷
Evrim ve Berna boş konuşuyorsunuz. Yok huymus yok aymış. Seda böyle sevinme hareketleri yapalım olmasa bile yapalım, atıcı demoralize oluyor, diyerek takımı yanıltmaya çalışınca bir şey yok. Bizimkiler Bi sevinince yok sevinmeyine getiriyorsunuz durumu. Bir siz haklı değilsiniz, objektif olun. Objektif!
Ben Sedaciydim ama hatta Seda>Sema derdim. Ama Seda=Sema. Kadın favorim Sedaydi artık değil.Seda itici gelmeye başladı gözüme. Yok yere çıkış yaptı oyunda gerçi kendisi de kabul etti az önce gereksiz olduğunu ama bence çok egolu birisi. Ben Seda - Sema ikilisinden açık ara Sema'yı tercih ederim.
Yan gel yat Osman.Sercan az hareket et göbeğin erisin be adam