Berkanla da mı bozuştu seninki. Kankalardı bir araAferin be Batuhan! İyi oldu şu kendini bilmez şahısa.![]()
Berkanla da mı bozuştu seninki. Kankalardı bir araAferin be Batuhan! İyi oldu şu kendini bilmez şahısa.![]()
Küsler diye biliyorum.Berkanla da mı bozuştu seninki. Kankalardı bir ara![]()
Seda Semayi sevmiyor.. bunu baya hissettirdi.
Anlık bir durum diye düşünüyorum ben onu ya. Yoksa nefret ettiğini falan zannetmiyorum ikizinden.Seda Semayi sevmiyor.. bunu baya hissettirdi.
Gelmez, ondan önce gelmesi gerekenler var.Umarım Evrim'in başına bir şey gelmez.![]()
Gizem-Evrim-Berna gitmeden işleri zorEleme için Gizem'den başka bir isim bile düşünülmemeli...
Gelmek mi? Of başını izlemeyince olmuyor bunun da.Dokunulmazlık sembolü Barış'ıma verilmeli.
------
Gelmez, ondan önce gelmesi gerekenler var.![]()
Dokunulmazlık sembolü en kötü yarışmacıya verilmiyor yalnızDokunulmazlık sembolü Barış'ıma verilmeli.
------
Gelmez, ondan önce gelmesi gerekenler var.![]()
Kardeşini niye sevmesin ki
Yani bilmiyorum. Hiç iyi enerji almadım.Anlık bir durum diye düşünüyorum ben onu ya. Yoksa nefret ettiğini falan zannetmiyorum ikizinden.![]()
Barış en kötü yarışmacı mı?Dokunulmazlık sembolü en kötü yarışmacıya verilmiyor yalnız![]()
Evrim ve Berna da kötü ama onların oy potansiyeli var. En başta oy olarak da performans olarak da 0 olan birini bir gönderelim gitsinAycan nasıl tatlı tatlı konuşuyor
------
Gizem-Evrim-Berna gitmeden işleri zor
Kaçta kaç yaptı bugünBarış en kötü yarışmacı mı?![]()