Sanmıyorum Turabi o kadar geç giderse şampiyon olamayacağını bilir ve benim bildiğim Turabi öyle bir yarışmaya girmezAdem sakatlığı kötü bir boyuta gelirse yarışmayı bırakır, Turabi gelir.
Sanmıyorum Turabi o kadar geç giderse şampiyon olamayacağını bilir ve benim bildiğim Turabi öyle bir yarışmaya girmezAdem sakatlığı kötü bir boyuta gelirse yarışmayı bırakır, Turabi gelir.
Allah'ım favorilerine bak, çıldıracağım. 😱 Survivor izleme kankacığım sen.Aman hadi ordan be, Nagihan da Evrim'e yenilmiş şeyi izlerken denk geldim sahneyi, gerçi Evrim de yensin bir zahmet.2. favorim.
Tabi izleyince her şey rayına oturur da Merve'den vazgeçmem ya.![]()
Turabi gibi bir kozu yedeklere bırakır mı Acun çok bilemedim açıkçası. Fakat ihtimal dahilinde değil de diyemeyiz tabii ki.Adem sakatlığı kötü bir boyuta gelirse yarışmayı bırakır, Turabi gelir.
Orada burada mağdura yatan herifin teki mi favorim olacak.Allah'ım favorilerine bak, çıldıracağım. 😱 Survivor izleme kankacığım sen.![]()
İnsanın adı çıkacağına canı çıksın diye boşuna dememişler.Orada burada mağdura yatan herifin teki mi favorim olacak.![]()
Başarı desen var da sanki.İnsanın adı çıkacağına canı çıksın diye boşuna dememişler.![]()
Sakatlık atlattı ve normal. Geçen sezon da sakatlığına rağmen performansı çok iyiydi.Başarı desen var da sanki.![]()
Evet 2018'de Turabi kesin olarak finalist olur diyordum ama sakatlık yüzünden olamadıSon 1 ayda bile belli olmayabilir ya, hele ki all star gibi bir sezonda![]()
Ben yarışmalara döndüğünü bilmiyorum, bu sezondan sadece 2 oyun izledim o da bir parça.Sakatlık atlattı ve normal. Geçen sezon da sakatlığına rağmen performansı çok iyiydi.
Acun beyciğim gerekeni yaparak hepsini yok etti Utku beyciğim.Turabi'den ve onun fanlarından rahatsızım![]()
Adem oyuna başlayınca olur gibi, çok farklı karakterler çünkü.Atakan ve Adem fazla alfalar.. İleride kavga ederler mi acaba 🤷
@Emre Ozansoy @Zeyno @MasacRE @Sherlock @Mr.At @BARON男爵 @Cervantes
Adem önce sakatlığını atlatsın abi.Atakan ve Adem fazla alfalar.. İleride kavga ederler mi acaba 🤷
2018'de beklenen final oydu evet. Zaten finale Nagihan çıkınca Adem'in kazandığı net belli olmuştu.Evet 2018'de Turabi kesin olarak finalist olur diyordum ama sakatlık yüzünden olamadı
Ben Turabi fani değilim.Turabi'den ve onun fanlarından rahatsızım
Son 1 ayda bile belli olmayabilir ya, hele ki all star gibi bir sezonda![]()
Yakın arkadaşlar zor gibi duruyor ama bir yerde patlak çıkabilir, yinede bence aralarında kavga olma ihitmali %10 diyorum.Atakan ve Adem fazla alfalar.. İleride kavga ederler mi acaba 🤷
Dün de demiştim sana. Bu kavga kaçınılmaz bence, bir noktada çok büyük bir kavga edeceklerdirAtakan ve Adem fazla alfalar.. İleride kavga ederler mi acaba 🤷
2018 de Turabi net birinci olacaktı sakatlığından ayrılmak zorunda kaldi.Evet 2018'de Turabi kesin olarak finalist olur diyordum ama sakatlık yüzünden olamadı
Olacağına bak Adem şimdi oynayamadığından pek karışmıyor mevzulara ama oyuna girince işler karışacaktırAtakan ve Adem fazla alfalar.. İleride kavga ederler mi acaba 🤷