The_Erinch
Favori Üye
Anıl 2018'de anladı ki ne kadar efendi efendi takılsan ALFA gibi takılmadığın sürece şampiyon olamazsın Hilmicem ile birlikte muhteşem performans gösterdiler ama şampiyon AdemOgeday-Anıl arasında çok güzel kaos yaşanır bir kaç haftaya, merakla bekliyoruz.
![]()
Daha dur bakalım birini favori ilan etmek için çok erkenAtakan favori olarak gidiyor ama şampiyon son 1 ayda belli oluyor
@Maskeli Fedai yalnız değilmiş.Turabiyi ben de bekliyorum.![]()
Zaten kendim de dedim şampiyon son 1 ayda belli oluyor ama şimdi oylama olsun Atakan 1 olur diyorumDaha dur bakalım birini favori ilan etmek için çok erken![]()
Sude kim bilmiyorum da herkes herkese yenilebilir ona bakarsan, en çok Merve'ciğimi destekliyorum hala.Seninki Sude'yi bile yenemedi, desteklemeyi bırakmalısın kankacığım.@slhttnmtl
8349856348457. kez katılan Merve yenilemez bence.Sude kim bilmiyorum da herkes herkese yenilebilir ona bakarsan, en çok Merve'ciğimi destekliyorum hala.![]()
Adem sakatlığı kötü bir boyuta gelirse yarışmayı bırakır, Turabi gelir.
Aman hadi ordan be, Nagihan da Evrim'e yenilmiş şeyi izlerken denk geldim sahneyi, gerçi Evrim de yensin bir zahmet.8349856348457. kez katılan Merve yenilemez bence.![]()
Turabi'den ve onun fanlarından rahatsızım
Son 1 ayda bile belli olmayabilir ya, hele ki all star gibi bir sezondaZaten kendim de dedim şampiyon son 1 ayda belli oluyor ama şimdi oylama olsun Atakan 1 olur diyorum