Biz mi başka video izledik diye dönüp dönüp bakıyorum ama yok bunlar kesin bir şey içmişler, kafalar bi milyon .
Biz mi başka video izledik diye dönüp dönüp bakıyorum ama yok bunlar kesin bir şey içmişler, kafalar bi milyon .
Tüm Barış fanlarının ihtiyacı var ama Manolya Hocamızı yoramayız .
Ben de videoyu Barış fanları paylaştı demedim , ayrıca ağıra kaçacak bir durumda yok.O videoyu sadece barış fanları paylaşmadı twiiterde bir çok survivor izleyicisi paylaştı ayrıca şakan ağıra kaçıyor fatih dikkat et bence
Ben de videoyu Barış fanları paylaştı demedim , ayrıca ağıra kaçacak bir durumda yok.
Bundan daha iyi bulamadımBiz mi başka video izledik diye dönüp dönüp bakıyorum ama yok bunlar kesin bir şey içmişler, kafalar bi milyon .
Psikolojik destek almayı delilik olarak görüyorsan bu senin sorunun , her insanın hayatının çalkantılı dönemlerinde gidip destek alması kadar doğal bir şey yok . Ayrıca bir kişiyi fanı olacak kadar çok sevmek de bana göre psikolojik bir rahatsızlık . Bir kişiyi desteklemek ayrı bir şey , her yaptığını savunacak boyuta ulaşmak ayrı bir şey .Ama onlara laf atıyorsunresmen deli yapıyorsun bizi ağır değilmi sence
Paint te silme komutu
Psikolojik destek almayı delilik olarak görüyorsan bu senin sorunun , her insanın hayatının çalkantılı dönemlerinde gidip destek alması kadar doğal bir şey yok . Ayrıca bir kişiyi fanı olacak kadar çok sevmek de bana göre psikolojik bir rahatsızlık . Bir kişiyi desteklemek ayrı bir şey , her yaptığını savunacak boyuta ulaşmak ayrı bir şey .
Bak bu da Hakan reisin Turabi'yi denize dökmesinden sonraki ikinci favorimdir bu oyundaSerkay'cım fake yemiş.
Furkan'ı yazdı diye çok sevinmişNisa'yı falan mı yazdı diyeceğim öyle bir şey de olmuyodu dimiO saatte napmış olabilir cidden çok şaşkınım
Futbol oynarken de yılan gibiydi reisYılan gibi kıvrılmış@Sherlock
İnanılmaz hareketti bu ya, bu yarışmayı bırak Survivor tarihinin en unutulmaz anlarından biri.Bak bu da Hakan reisin Turabi'yi denize dökmesinden sonraki ikinci favorimdir bu oyunda@Sherlock
Oo Şerlok beyciğimle aynı anda forumda buluştuk inanamıyorumİnanılmaz hareketti bu ya, bu yarışmayı bırak Survivor tarihinin en unutulmaz anlarından biri.
Futbol oynarken de yılan gibiydi reis
İnanılmaz hareketti bu ya, bu yarışmayı bırak Survivor tarihinin en unutulmaz anlarından biri.
Foruma girmeden Wp den haberleştiniz mi lan, itiraf et...Oo Şerlok beyciğimle aynı anda forumda buluştuk inanamıyorumBugün izleyecek misiniz Kısmetse Olur'u şey pardon Survivor'u Şerlok beyciğim
Yok haberleşmedikForuma girmeden Wp den haberleştiniz mi lan, itiraf et...
Ahahahaha dedim Utku beyciğim ile şöyle derinlemesine Survivor yorumlamalıyız.Oo Şerlok beyciğimle aynı anda forumda buluştuk inanamıyorumBugün izleyecek misiniz Kısmetse Olur'u şey pardon Survivor'u Şerlok beyciğim
Ben yoldaşımın ne zaman burada olacağını hisseder ve gelirim, haberleşmeye gerek yok.Foruma girmeden Wp den haberleştiniz mi lan, itiraf et...
İnanasım gelmiyorYok haberleşmedik
Bana karşı neden bu hassasiyeti göstermiyorsun? Şişko kütük...Ahahahaha dedim Utku beyciğim ile şöyle derinlemesine Survivor yorumlamalıyız.(Yorumlamadılar.)
Mert gitse de program özüne dönse diyeceğim ama Acun beyciğim yine bulur bir şeyler.
Ben yoldaşımın ne zaman burada olacağını hisseder ve gelirim, haberleşmeye gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?