Emre Ozansoy
Moderatör
Bende seviyorum ama fragmanda söylediği gibi şeyler söylemiştir sürekli, Nagihan da buna dayanamamıştır. O yüzden belki Nagihan haklıdır.Yok yok doğru söyledim Berna yı seviyorum
Bende seviyorum ama fragmanda söylediği gibi şeyler söylemiştir sürekli, Nagihan da buna dayanamamıştır. O yüzden belki Nagihan haklıdır.Yok yok doğru söyledim Berna yı seviyorum
Ağır çekimde izledim nagihanın yaptığını içim acıdı ya her şeye rağmen Berna diyorumBende seviyorum ama fragmanda söylediği gibi şeyler söylemiştir sürekli, Nagihan da buna dayanamamıştır. O yüzden belki Nagihan haklıdır.
Survivor kendisi adeta bir Yasak Elma 😁😁😁😁Ağır çekimde izledim nagihanın yaptığını içim acıdı ya her şeye rağmen Berna diyorum
------
Sırvivor ile yasak elma arasında kalanlar ne yapıyor acaba
Senin de saçını başını yolsa keşke
Dondurma reisçilerin saçını başını yolmalıÜstüme iyilik sağlık ben ne yapıyorum da beni yolacakmış
Dondurma reisçilerin saçını başını yolmalı
Burnunun uff olmasını istemiyorsanız yine sürgüne yollayınDondurma diye diye nazar değdirdiniz çocuma burnu uff olacak sus bakım
Geçenlerde FLash tvdeki programında da Seyhan da başka bi otel odası olayını sölemiştiGerçek survivor adaya gelmeli bence@DarkLegenD @MasacRE @serhatt @Dosi @Angelica @Forumdash @Yakamoz-Asi @Alos
Burnunun uff olmasını istemiyorsanız yine sürgüne yollayın
O sürgündeyken ünlüler güçlendi amaÇok beklersinnn bir daha sürgüne falan gitmicekk
Sen ve @serhatt Da katılınGeçenlerde FLash tvdeki programında da Seyhan da başka bi otel odası olayını sölemiştiHerif tek başina yapamıyo anlaşilan
everallah ben tek başima ayaparımSen ve @serhatt Da katılın
O sürgündeyken ünlüler güçlendi ama
Teşekkür ederim , yeni açtım ben de .Yeni bölüm 5 dakika sonra başlıyor. @Cervantes
Bu akşam öyle yapacağım. Zorla bana mesaj atıp yorum isteyen arkadaşlarım varBugünkü bölüm kaos dolu. Bari bugün katıl bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?