TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bende seviyorum ama fragmanda söylediği gibi şeyler söylemiştir sürekli, Nagihan da buna dayanamamıştır. O yüzden belki Nagihan haklıdır.
Ağır çekimde izledim nagihanın yaptığını içim acıdı ya her şeye rağmen Berna diyorum

------

Sırvivor ile yasak elma arasında kalanlar ne yapıyor acaba

Son düzenleme:
Özet bitip yeni bölüm başlayınca beni etiketlerseniz sevinirim .

Son olaylar hakkında yorum yazayım.
Sosyal medyada Survivor hep gündem. Acun işini biliyor
yalnız yeni fragman ile dozunu fazla kaçırmış.

Öncelikle Birsen'in elenmediği garanti, ve Mert ile Evrim ise daha Acun'a lazım. Daha öncede yarışmacılar çekilirken, veya sakatlık nedeni ile ayrılırken var olan bir oylamada oylama olayı iptal edilmemişti. Resmen reyting için eleme işini uzattı. Daha da ileri gidip 8 aday olacakmış. Yani bu ikili daha olmaya devam eder

Gel gelelim 'iğrenç' kelimesine, Acun, isteyen istediğini der diyor. Kişiye göre muamele, peki ozaman neden Batuhan'ı azarlamıştı?
Bu arada Acun, Batuhan'ı sevmiyor. Bunu belli ediyor ama geçen sene en çok reyting getiren olarak onu bu senede çağırmıştı. Yine onu harcayacaktır. Bu sene bence son 4te olmayı hakeden bir isim.

Yasin de gereksiz şov yapmış. Geçen sefer elenince Nisa'ya şunları yazmıştı
@BARON男爵 @The_Erinch

Nisa'yı sevmememin sebebi ilk senesinde şımarık hareketleri ve Acun'un çok ayrıcalık göstermesi. Babasıyla özel iletişim bile ayarlanmıştı. Bu sene de yine psikolojisi düşerse yine on ayrıcalıklar yapılacaktır elbet. Onun yüzünden Ogeday'dan da soğudum

https://twitter.com/x/status/1489207813247311873
Bugünkü bölüm kaos dolu. Bari bugün katıl bize
Bu akşam öyle yapacağım. Zorla bana mesaj atıp yorum isteyen arkadaşlarım var
bugünde onlar için bakınırım. Bu ara odamda kendimi karantinaya almışım. Survivor başımı ağrıtmazsa bakmaya çalışırım tüm bölüme

Bu sene eski favorilerim bile gözüme gıcık gelmekte
Batuhan, Birsen, Elif ve Parviz harici sempati duyduğum kimse yok gibi

"Adını almıyorum zaten" deyip arkasından atmadığı iftirayı bırakmayan Ni** rezilsin be...

Başlar başlamaz reklam ne bu arada?