The_Erinch
Favori Üye
Anıl 2018'e de sinirli başlayıp sonra durulmuştu. Burada da öyle gibi.Güzel güzel, kadro gittikçe toplanıyor
Anıl çok sinirli bu sene. Ogeday'ın arkasında bende
Anıl aşırı agresif.. Papatya çayı içmeli 😁😁😁Anıl 2018'e de sinirli başlayıp sonra durulmuştu. Burada da öyle gibi.Twitter'da sürekli agresif hallerinin videolarını görüyorum.
Ogeday da favorilerimden. 2017'de Adem'i yenip şampiyon olmasını ve her bayrak yarışını kazanmasını hala unutamıyorum.
Kazanma hırsı onu böyle agresif yapmıştır abi. Yavaş yavaş özüne dönüyor.Anıl aşırı agresif.. Papatya çayı içmeli 😁😁😁
Avatarındaki şahıs ile yarışırlar.İticilikte zirve adam Sercan.
Ogeday ile Anıl ters düşerse Ogeday'ı mı satacaksın pekiAnıl 2018'e de sinirli başlayıp sonra durulmuştu. Burada da öyle gibi.Twitter'da sürekli agresif hallerinin videolarını görüyorum.
Ogeday da favorilerimden. 2017'de Adem'i yenip şampiyon olmasını ve her bayrak yarışını kazanmasını hala unutamıyorum.
Aslında sezonunda desteklediğim isimdi.. Oy bile attım. Annem evladı gibi sever 🤣🤣🤣🤣Kazanma hırsı onu böyle agresif yapmıştır abi. Yavaş yavaş özüne dönüyor.O sempatik hallerini izlemek aşırı keyifli oluyordu.
Sercan’ı nasıl itici bulabiliyorsunuz bu sene. Evlilik yaramış pamuk gibi olmuş adam. Sürgün adasındaki ve sonraki halleri, röportajları çok komikti.İticilikte zirve adam Sercan.
Sebebine bakarım ya kim haklıysa onu savunurum.Ogeday ile Anıl ters düşerse Ogeday'ı mı satacaksın peki
+1Sercan’ı nasıl itici bulabiliyorsunuz bu sene. Evlilik yaramış pamuk gibi olmuş adam. Sürgün adasındaki ve sonraki halleri, röportajları çok komikti.
Ben de öyle abi ilk defa Anıl ve Damla Can'a oy atmıştım o sene.Aslında sezonunda desteklediğim isimdi.. Oy bile attım. Annem evladı gibi sever 🤣🤣🤣🤣
Performansı düzelir inşallah, bu sene desteklediğim yarışmacılardan biri.+1
2020'de sevmezken şimdi bayağı komik buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?