Emre Ozansoy
Süper Mod.
Seninki yine yendi Ni**'yı kankacığım, artık en büyük Merve Aydın fanıyım.
@slhttnmtl
Seninde sagin solun belli olmuyo. 😱 Yakında N harfli kişinin fanı da olur bu.Seninki yine yendi Ni**'yı kankacığım, artık en büyük Merve Aydın fanıyım.@slhttnmtl
Hadi oradan yeme bizi...Seninki yine yendi Ni**'yı kankacığım, artık en büyük Merve Aydın fanıyım.@slhttnmtl
Ona BMY'sinden ötürü sinirli.
Öldürseler gene desteklemem o seviyesiz şahsiyeti.
Zaten hala avatarına Trabzonspor’u koyman neden hiçbir etki etmedi anlayamadım Utku beyciğim.Ben gelince kaybetti reisim![]()
Ni**'yı parkura gömen herkesi severiz.Hadi oradan yeme bizi...
------
Ona BMY'sinden ötürü sinirli.![]()
2 saniyeCİK...Ni**'yı parkura gömen herkesi severiz.![]()
Ne BMY'miş yaa böyle.Hadi oradan yeme bizi...
------
Ona BMY'sinden ötürü sinirli.![]()
Kadının kulakları çınlıyor.Öldürseler gene desteklemem o seviyesiz şahsiyeti.
Biz de dondurma reisi parkura gömen herkesi severiz… Yani herkesi…Ni**'yı parkura gömen herkesi severiz.![]()
Barış gömüyor parkura herkesi, öyle "herkes" yok.Biz de dondurma reisi parkura gömen herkesi severiz… Yani herkesi…![]()
Gereksizin teki.Ne BMY'miş yaa böyle.
Kadının kulakları çınlıyor.![]()
Aşırı abartılmış bence.Gereksizin teki.![]()
2 övdük diye şımardı, oyunu kaybetti. Al işte. 😡2 saniyeCİK...
Utku beyciğim paylaştığın bir istatistik tablosu vardı, Barış nerelerdeydi onda ya.Barış gömüyor parkura herkesi, öyle "herkes" yok.![]()
Helal,Çoook iyi yerden vurdun...Biz de dondurma reisi parkura gömen herkesi severiz… Yani herkesi…![]()
Olsun ben hala seviyorum.2 övdük diye şımardı, oyunu kaybetti. Al işte. 😡
Sakatlıktan daha yeni yeni çıkıyor, nazar da var üzerinde.Utku beyciğim paylaştığın bir istatistik tablosu vardı, Barış nerelerdeydi onda ya.![]()