Emre Ozansoy
Moderatör
Seninki yine yendi Ni**'yı kankacığım, artık en büyük Merve Aydın fanıyım. @slhttnmtl
Seninde sagin solun belli olmuyo. 😱 Yakında N harfli kişinin fanı da olur bu. @slhttnmtlSeninki yine yendi Ni**'yı kankacığım, artık en büyük Merve Aydın fanıyım. @slhttnmtl
Hadi oradan yeme bizi...Seninki yine yendi Ni**'yı kankacığım, artık en büyük Merve Aydın fanıyım. @slhttnmtl
Ona BMY'sinden ötürü sinirli.Seninde sagin solun belli olmuyo. 😱 Yakında N adlı kişinin fanı da olur bu. @slhttnmtl
Öldürseler gene desteklemem o seviyesiz şahsiyeti.Seninde sagin solun belli olmuyo. 😱 Yakında N adlı kişinin fanı da olur bu. @slhttnmtl
Zaten hala avatarına Trabzonspor’u koyman neden hiçbir etki etmedi anlayamadım Utku beyciğim.Ben gelince kaybetti reisim
Hızdan kaybetti biraz daha çabuk davransaydı almıştık... @SherlockBen gelince kaybetti reisim
Ni**'yı parkura gömen herkesi severiz.Hadi oradan yeme bizi...
------
Ona BMY'sinden ötürü sinirli.
2 saniyeCİK...Ni**'yı parkura gömen herkesi severiz.
Ne BMY'miş yaa böyle.Hadi oradan yeme bizi...
------
Ona BMY'sinden ötürü sinirli.
Kadının kulakları çınlıyor.Öldürseler gene desteklemem o seviyesiz şahsiyeti.
Biz de dondurma reisi parkura gömen herkesi severiz… Yani herkesi…Ni**'yı parkura gömen herkesi severiz.
Barış gömüyor parkura herkesi, öyle "herkes" yok.Biz de dondurma reisi parkura gömen herkesi severiz… Yani herkesi…
Gereksizin teki.Ne BMY'miş yaa böyle.
Kadının kulakları çınlıyor.
Aşırı abartılmış bence.Gereksizin teki.
2 övdük diye şımardı, oyunu kaybetti. Al işte. 😡2 saniyeCİK...
Utku beyciğim paylaştığın bir istatistik tablosu vardı, Barış nerelerdeydi onda ya.Barış gömüyor parkura herkesi, öyle "herkes" yok.
Helal,Çoook iyi yerden vurdun...Biz de dondurma reisi parkura gömen herkesi severiz… Yani herkesi…
Olsun ben hala seviyorum.2 övdük diye şımardı, oyunu kaybetti. Al işte. 😡
Sakatlıktan daha yeni yeni çıkıyor, nazar da var üzerinde.Utku beyciğim paylaştığın bir istatistik tablosu vardı, Barış nerelerdeydi onda ya.