ln all starmış benim gözüm kör sorrryyyuuAll Star sezonunda önceden gelmeyen isimler gelmeyecekte kim gelecek? 😱
ln all starmış benim gözüm kör sorrryyyuuAll Star sezonunda önceden gelmeyen isimler gelmeyecekte kim gelecek? 😱
Hanzade ve Aleyna Kalaycıoğlu olacak diyorlardı Panorama'da en son.Bunları yorumlayacak sağlam masalar lazım.. Ekstra ve Panorama için.
@Emre Ozansoy @xemrexxx @Hazem @MasacRE @Özgür @Zeyno @Angelica @BARON男爵 @Cervantes
Semih ve Patates iyi yorumcular eskiden Nur Tuğba iyiydi bakalım diğerlerini sevmiyorumBunları yorumlayacak sağlam masalar lazım.. Ekstra ve Panorama için.
@Emre Ozansoy @xemrexxx @Hazem @MasacRE @Özgür @Zeyno @Angelica @BARON男爵 @Cervantes
Adem'i seviyor musunnn??Semih ve Patates iyi yorumcular eskiden Nur Tuğba iyiydi bakalım diğerlerini sevmiyorum
Damlayı Extra yada Panorama da baş köşeye koymuştur 🤪Gözlerimiz Damla’yı aradı be kardeşim, Merve Aydın en son bitik durumdaydı. Onun yerine Damla’yı ikna etseydi keşke Acun beyciğim.@MasacRE
Geçmiş performansları baz alırsak Gönüllüler’in erkekleri çok güçlü duruyorlar, Ünlüler ise genel olarak daha başarılı gibi. Gözüm Hilmi Cem, Turabi, Hakan ve Serkay’ı -Atakan ile yarışabilen tek isimdi, özellikle final kısmında başabaşlardı diye hatırlıyorum- aramadı değil özellikle Ardahan’ı, Yasin’i falan görünce ama gayet iyi kadrolar kurmuş Acun beyciğim bütüne bakarsak. Bir şey diyemeyeceğim o yüzden.
Batuhan açıklananlar listesinde bile 7.
Bilmem kaçıncı kez Adem, Sema, Nagihan ve Merve Aydın görmek çok saçma ya. İyi isimler var aslında özellikle en çok damga vuran sene 2020'den bol bol yarışmacı var onların kaosu keyifli olur.
Konu başlığı: “Yarışmacılar açıklandı” içerik: “Belli olunca eklenecek”
Bunları yorumlayacak sağlam masalar lazım.. Ekstra ve Panorama için.
Yasin 🤮🤮🤮
Ama Gönüllürde sempati duyduklarım var..
Eğlenceli ve kaoslu bir sezon olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 112661
@Dosi @Özgür @MasacRE @BARON男爵 @Cervantes @Zeyno @Angelica @EmreOzansoy @slhttnmtl @xemrexxx
Şu yarışmada kadınlardan Nisa, erkeklerden de Barış kazanmasın yeter. Beni bu görselden sil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?