TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Şimdi tekrar baktım avantajsız 6 kere çıkmış dün.
Avantajla 7 yani.
Kız başarılı işte kabul et.
Yahu 5 sayı aldı. Avantaj ve son oyun ile 7, son oyunda da kaybetti. Yani 5 sayı aldı diyorum

Ben burda dedim zaten ama güçlüler elendikten sonra olunan başarılar benim için başarı değil, Merve ve Melis varken varlık göstermedi

@dreamy kabul et Ayşe baya yükselişte
kız acımıyor

Ben bunu görmemiştim oha. 😱
İzlerken de hiç dikkat etmemişim, şu an biraz olumlu bakmaya başladım. Çıktıktan sonra Aleyna Poyraz olursa Ayşe kıskançlıktan geberir bu arada.

Ya ilk haftalarda Ayşe ve Poyraz kavga etmedi mi onu diyorum. Ayşe onun sayesinde 3 kez SMS birincisi oldu hatta.

Reactions: Özgür and 12.Adam
Adım Adım finale İsmail Balaban

Batuhan'ı da aynı dozda destekliyorum
Şuan takip edemiyorum bu hafta Zonguldak'a gitcem yine izlerim. o zaman tam anlamıyla savunabilirim. şimdilik bir şey diyemiyorum

Ha sen aldığı oyunu diyorsun, ben çıktığı oyunu demişim şimdi anladım.

Merve ve Melis varken de iyiydi ama dediğin gibi son düzlükte kendini gösterdi.

Ben de izleyince üzüldüm bir yandan, olumlu bakalım ya elemelerde ne güzel anlaşmışlar başta ama işte yarışma zamanı olanlar oldu.

Evet orası öyle ama herkeste Poyraz'a yakın olma çabası vardı hep.
Ayşe daha zor görür SMS birinciliğini, biz kadınlar olarak eziliyoruz algısıyla yükseldiler ama daha zor.

------

Şuan takip edemiyorum bu hafta Zonguldak'a gitcem yine izlerim. o zaman tam anlamıyla savunabilirim. şimdilik bir şey diyemiyorum
İzleyince yorumlarını okumak istiyorum o zaman.

Bugün oyun sonu sarıldılar benim tüm kaos beklentim son buldu.
Oyun değil, Poyraz için ...
Söylemeden geçmemek olmazdı.Paylaştığın videonun yorumlarına baktın mı? "Geber " diyeni gördüm. Tövbe estağfurullah.

Son düzenleme:
Reactions: Özgür
Poyraz, Sancakay’ın dolduruşlarına gelmeseydi her şey daha farklı olabilirdi...

Geçen gün Ayşe’nin ilk zamanlardaki konuşmalarını, röportajlarını içeren bir video izledim, gerçekten o kadar değişmiş ki. Hırsı yüzünden kendini bitirmiş. Artık zor olur SMS birincisi de, şampiyon da...

Reactions: Özgür
Oyun değil, Poyraz için ...
Söylemeden geçmemek olmazdı.Paylaştığın videonun yorumlarına baktın mı? "Geber " diyeni gördüm. Tövbe estağfurullah.
Fanların resmen ayrı bir dili var zeberdim, şaka mı falan diyorlar sürekli.
Survivordan daha keyifli fan yorumları okumak.

------

Sancakay nefretim çok fazla ya iyi ki erken gitmiş.

Ayşe'nin gün geçtikçe değiştiğini ben de düşünüyorum ama bu hali çok tatlı geliyor Yasak Elma Yıldız'a benzetiyorlardı bu komik hallerini cidden öyle.

Reactions: dreamy and 12.Adam
Videodaki ironiyi çözdün gibi...

Batuhan’ın bu tavırlarından çok sıkıldım...

Survivor da neler oluyor 😱 izlemiyorum ama adaylar ve SMS birincilerini öğrendim @dreamy
------

Tam kumanda elime ulaştı açtım elenenin adı söylendi

Nihayet en zayıf halka gitti. Artık kırmızılar daha güçlü olur. En az 2 garanti sayı yok oluyor.
Dora nasıl sevindi. Çok korkmuş
arkadaşlarıda baya sevindi.
Merve elenince Aleyna harici kimse sevincini belli etmemişti kırmızılarda

Son düzenleme:
Kırmızı Takım SMS Sıralaması:
1. Berkay
2. Batuhan
3. İsmail
4. Aleyna
5. Aleyna Ç.

Mavi Takım SMS Sıralaması:
1. Steven
2. Poyraz
3. Ayşe
4. Dora
------

SMS Sıralaması'nın her hafta böyle değişmesi ilginç geliyor artık. Geçen hafta 4. olan Berkay şimdi yeniden 1. oldu. Geçen hafta 4. olan Steven bu hafta birinci. İlk haftalarda bu tip değişiklikler olabilir ama son haftalarda çok ilginç geliyor bana. Tek açıklaması belki de geçen seneler kadar SMS kullanılmaması belki de.

Son düzenleme:
Reactions: 12.Adam and dreamy
Konseyi izleyemedim, sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla SMS birincileri baya şaşırtıcı. Bana pek inandırıcı gelmedi Steven’ın Poyraz’ı Berkay’ın da Batuhan ve İsmail’i geçmesi. Reaksiyon oyu desek o kadar önemli bir olay da olmadı.

Reactions: 12.Adam and Dosi
Ben en başından dedim, o kısımlar sadece kurmaca. Final zamanı heyecan duyulsun diye. An itibari ile orda olan herkes birincilik tadan isimler oldu

Aleyna K artık dokunulmaz. Tabi Ayşe de

Ç gitti iyi oldu. 10-9, 10-8 biten yarışmalarda en az 2 oyun verendi.
------

Pardon Dora'yı bilmiyorum

Ya bireysellik, kaptanlık vs. deniyordu ben tam izleyemediğim için hakim değilim o konulara? O yüzden kızlar dokunulmaz olmaz bence.

Dediğin mantıklı heyecan yaratmak için yapıyor olabilirler. Dora hiç birinci olmadı, en fazla ikinci olmuşluğu var önceden.

İzleyemedim bugün ama bireysellik olacağını sanmam. Tam da Acun'un istediği gibi iki takımda dengeli olmuşken
bir takım 5, diğeri 3 iken bile olmuyordu ve hep bir takımda 2 kişi kalınca bireysellik olacak derdi. En fazla şimdiden kızlarda erkeklerle kapışmaya başlar ve Belkide ozaman kalkar dokunulmazlık.

Dora elenmesin kaos olsun diye 'ikinci' olmuştu

Geçen sene son 8 kişi kaldığında kaptanlık sistemine geçilmişti geçici takımlar kuruluyordu.
Şöyle bir tweet buldum.

https://twitter.com/x/status/1399826704831594497