TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Merve'nin elenmesine çok üzüldüm. Performans birincisi isim, sonuncuya karşı elendi. Mavi takım iyice bir oturup düşünmeli, kimi çıkarsalar kaybediyorlar. Gerçi bu hafta konseyde o kadar konuşunca ben de mavi takım gibi Steven birinci olur demiştim ve Poyraz da ikinci olur strateji tutar diye düşünmüştüm ama olmadı. FC bile az oy atmış, adam ölüsüyle bile birinci oluyor.

Merve'nin elenmesinde bir çok etken var ama kesinlikle bu kadar erken gitmeyi hak etmedi. Maviye geçtiğinden beri çok fena algılar yapıldı. Bu sene resmen algıların sonucuyla devam eden bir yarışma izliyoruz. Aleyna K ve Aleyna Ç'nin konseyde Dora üzerinden mağduriyet yaratması bile bunu gösteriyor. Gönüllülerdeyken Dora'ya saldıran yüksek sms alıyordu diye yine aynı şeyi yapmaya çalıştılar ama olmadı. Hallerine yansınlar. Çok kurnazlar ama Merve'ye yar olmayan final Aleyna K'ye asla yar olmaz.

Poyraz ve Ayşe gücünün farkına varıp strateji yaparken daha dikkatli olmalılar. Burada bile herkes Poyraz'ı suçlamış ama konseyde gördük kimse bir şey demedi son ana kadar. Herkesi Poyraz elemiş oluyor böyle olunca da ama elbet bu algılar da bitecek.

Dün akşamki Yunan takımlarıyla oynanan oyun çok keyifliydi, özellikle Ilias'ın Poyraz ile enerjisi çok iyi tutmuştu.

İsmail'in birinci olamamasına sevindim.
Son 1 haftadır performansı da kötü, mağduriyet kasacağı bir olay da kalmadı.
Berkay da Poyraz fanları desteğini çekince dördüncü olmuş diyorlar, doğru olma ihtimali var ve bu duruma çok güldüm hak etti bu durumu.
Kesinlikle eskisi gibi iyi niyetli biri olduğunu düşünmüyorum. 4 lafından 3'ü yalan dediği Aleyna ile kanki takılmaya devam etsin. Kırmızılar ilk fırsatta postalar Berkay'ı.
------

Bu saçma sapan sayfaların attıkları genel sms sıralamasına inanan varsa kredi kartının önü ve arkasını atsın iyi kandırılır.

Acun bize sadece sıralamayı açıklıyor. Buradan yola çıkıp ben de kafama göre genel liste yapabilirim. Genel sonuçları noter, Acun ve ekipten başkası bilemez.

%100 kesin olmadığını belirttim zaten. Sadece gördüm birçok kişinin paylaştığını ve sizinle paylaşmak istedim.

%100 kesin olmadığını belirttim zaten. Sadece gördüm birçok kişinin paylaştığını ve sizinle paylaşmak istedim.
Twitter'da ben de gördüm ama doğruluğuna inanmıyorum çünkü her hafta bir sürü farklı genel tablo çıkıyor o yüzden inanılmaması hatta itibar edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Valla Doraya Poyraza Ayşeye gıcığım diyemezdim

Reactions: dreamy