Bakar bakmaz keyfinin kahyası mısın?Sen bunu izlemekten mi sayıyorsun?2 haftadır bakmamıştım. TV'de denk gelince 10 dakika izledim. Extra ise sohbet programı. Milletin yorumunu merak ettim gıcık kaptığım biri gidince
Bakar bakmaz keyfinin kahyası mısın?Sen bunu izlemekten mi sayıyorsun?2 haftadır bakmamıştım. TV'de denk gelince 10 dakika izledim. Extra ise sohbet programı. Milletin yorumunu merak ettim gıcık kaptığım biri gidince
Tövbeler olsun karışımıyım hiç.Anime karakterinin silahıyla kuşbaşı kuşbaşı doğrarsın.İstediğim yapımı izlerim. Kimse karışmasın
Az yemedik başımıza o silahın ucundan, tadını iyi bilirizTövbeler olsun karışımıyım hiç.Anime karakterinin silahıyla kuşbaşı kuşbaşı doğrarsın.
Ben şu ana kadar yemedim, sen fazlasıyla hakimsin bu lezzeteAz yemedik başımıza o silahın ucundan, tadını iyi biliriz@Dosi
Bir yerden sonra bağımlılık yapıyor kafaya yedikçeBen şu ana kadar yemedim, sen fazlasıyla hakimsin bu lezzete
Müptelası oldun.Müptezel olmanın başlıca sebebi.Bir yerden sonra bağımlılık yapıyor kafaya yedikçe
Bu saçma sapan sayfaların attıkları genel sms sıralamasına inanan varsa kredi kartının önü ve arkasını atsın iyi kandırılır.2017'de 11. potasında elendi Sabriye. 2019'da ise girdiği ilk potada elendi ama uzun zaman kalmıştı yine ismi yazılmadığı için. Gizem ise 2. yada 3. potasında elendi geçen sene, uzun süre kalmasının sebebi ismi yazılmamasıydı.
------
Sızan bilgiye göre genel SMS Sıralaması: (%100 değil)
1. Batuhan
2. İsmail
3. Aleyna K.
4. Poyraz
5. Ayşe
6. Berkay
7. Steven
8. Dora
9. Aleyna Ç.
10. Merve
%100 kesin olmadığını belirttim zaten. Sadece gördüm birçok kişinin paylaştığını ve sizinle paylaşmak istedim.Merve'nin elenmesine çok üzüldüm. Performans birincisi isim, sonuncuya karşı elendi. Mavi takım iyice bir oturup düşünmeli, kimi çıkarsalar kaybediyorlar. Gerçi bu hafta konseyde o kadar konuşunca ben de mavi takım gibi Steven birinci olur demiştim ve Poyraz da ikinci olur strateji tutar diye düşünmüştüm ama olmadı. FC bile az oy atmış, adam ölüsüyle bile birinci oluyor.
Merve'nin elenmesinde bir çok etken var ama kesinlikle bu kadar erken gitmeyi hak etmedi. Maviye geçtiğinden beri çok fena algılar yapıldı. Bu sene resmen algıların sonucuyla devam eden bir yarışma izliyoruz. Aleyna K ve Aleyna Ç'nin konseyde Dora üzerinden mağduriyet yaratması bile bunu gösteriyor. Gönüllülerdeyken Dora'ya saldıran yüksek sms alıyordu diye yine aynı şeyi yapmaya çalıştılar ama olmadı. Hallerine yansınlar. Çok kurnazlar ama Merve'ye yar olmayan final Aleyna K'ye asla yar olmaz.
Poyraz ve Ayşe gücünün farkına varıp strateji yaparken daha dikkatli olmalılar. Burada bile herkes Poyraz'ı suçlamış ama konseyde gördük kimse bir şey demedi son ana kadar. Herkesi Poyraz elemiş oluyor böyle olunca da ama elbet bu algılar da bitecek.
Dün akşamki Yunan takımlarıyla oynanan oyun çok keyifliydi, özellikle Ilias'ın Poyraz ile enerjisi çok iyi tutmuştu.
İsmail'in birinci olamamasına sevindim.Son 1 haftadır performansı da kötü, mağduriyet kasacağı bir olay da kalmadı.Berkay da Poyraz fanları desteğini çekince dördüncü olmuş diyorlar, doğru olma ihtimali var ve bu duruma çok güldüm hak etti bu durumu.Kesinlikle eskisi gibi iyi niyetli biri olduğunu düşünmüyorum. 4 lafından 3'ü yalan dediği Aleyna ile kanki takılmaya devam etsin. Kırmızılar ilk fırsatta postalar Berkay'ı.
------
Bu saçma sapan sayfaların attıkları genel sms sıralamasına inanan varsa kredi kartının önü ve arkasını atsın iyi kandırılır.
Acun bize sadece sıralamayı açıklıyor. Buradan yola çıkıp ben de kafama göre genel liste yapabilirim. Genel sonuçları noter, Acun ve ekipten başkası bilemez.
Twitter'da ben de gördüm ama doğruluğuna inanmıyorum çünkü her hafta bir sürü farklı genel tablo çıkıyor o yüzden inanılmaması hatta itibar edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.%100 kesin olmadığını belirttim zaten. Sadece gördüm birçok kişinin paylaştığını ve sizinle paylaşmak istedim.
Aynen işte o yüzden avantaj oyunları önemli takım için. Aleyna bire bir performans olarak Ayşe’den önde zaten şu an.
Aleyna Çalışkan, Gizem Birdan’ı geçti diyebilir miyiz?Kimin elendiği fark etmeksizin 8 kişi kaldığında kaptanlık yarışları başlar bence haftaya olsa Acun bahsederdi.
------
Berkay’ı ben de seviyorum, Mavi takımdan birini demedin iyi ki.
Yunanları kendimize aşık etmişiz.@Dosi @Angelica @12.Adam @Hazem
https://twitter.com/x/status/1397648500477792260
Hangi Aleyna'ya Kalaycı'ya mı?Aleynaya gıcığım ben Berkay benim ki
Şunu yazdıktan bir süre sonra Survivor izlemen?Yıl olmuş 2021, hala Survivor izleyen var.
Rezil olmuş diye yorumladım... @kerem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?