TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Kırmızı sms Sıralaması
1 Batuhan
2 İsmail
3 Aleyna
4 Berkay
5 Aleyna Ç

Mavi SMS Sıralaması
1 Poyraz
2 Ayşe
3 Steven
4 Dora
5 Merve
Aleyna 3. olmuş yanlış yazmışım.
------

Survivor tarihinin en itici, aynı zamanda en stratejik zekadan yoksun takımı. :A @Dosi

09FD1C6B-C792-424D-A4AA-43A208A2829B.jpeg

doktor beycim aynı fikirdeyiz :A
Sen mavi takıma geçtikten sonra bile Merveciydin diye hatırlıyorum :A

Beni yazın demiş ama sözde ? :A
Gitmesine çok sevindim. Steven ile danslarına bile gıcık kapıyordum :A
Aklı yok mu Ayşe’nin dinlemeseymiş :A ki Dora zamanında SMS ikinciliği olan bir isim hala neyine korumaya çalışıyorlar anlamıyorum. Dora dense Aleyna Ç. giderdi bence. :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Angelica and Dosi

Aklı yok mu Ayşe’nin dinlemeseymiş :A ki Dora zamanında SMS ikinciliği olan bir isim hala neyine korumaya çalışıyorlar anlamıyorum. Dora dense Aleyna Ç. giderdi bence. :A

Merveciydim elenmesine üzüldüm ama hareketleri hoşuma gitmiyordu ya :D

• Beğendim
Reactions: dreamy

Merve'nin gidişi Acun'a yaradı :A böyle daha dengeli oldu. Mavi takım seçme hakkı oldukça Ayşe Aleyna Ç diyecek ve diğer sırada Aleyna K yarışacak. Bu işten kârlı çıkan Ayşe aslında :A
Sırada giden Aleyna Ç olur takımlar dengeli olması açısından. Ha olurda Aleyna Ç daha kalmaya devam ederse şu erkekler ve kadınlar yarışma durumu devreye girer. Vardır b ve c planları :A

• Beğendim
Reactions: dreamy
Merve'nin gidişi Acun'a yaradı :A böyle daha dengeli oldu. Mavi takım seçme hakkı oldukça Ayşe Aleyna Ç diyecek ve diğer sırada Aleyna K yarışacak. Bu işten kârlı çıkan Ayşe aslında :A
Sırada giden Aleyna Ç olur takımlar dengeli olması açısından. Ha olurda Aleyna Ç daha kalmaya devam ederse şu erkekler ve kadınlar yarışma durumu devreye girer. Vardır b ve c planları :A
Aynen işte o yüzden avantaj oyunları önemli takım için. Aleyna bire bir performans olarak Ayşe’den önde zaten şu an. :A

Aleyna Çalışkan, Gizem Birdan’ı geçti diyebilir miyiz? :A Kimin elendiği fark etmeksizin 8 kişi kaldığında kaptanlık yarışları başlar bence haftaya olsa Acun bahsederdi. :A
------

Valla biri Merve biri Berkay dı sanırım Berkaya devam edecem gibi :D
Berkay’ı ben de seviyorum, Mavi takımdan birini demedin iyi ki. :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica and Dosi
Rekor Sabriye'de şimdilik 11. potasında elendi. Ondan sonra Berna Keklikler geliyor 8 pota ile. Yunus 7. potasında gitmiş. Aleyna ise bu hafta 7'den çıktı. :D

Hiç biri Yunus kadar olay olmamıştı :A
Aleyna beklediğimden fazlaymış. Bakalım 8 olacak mı.

Aynen işte o yüzden avantaj oyunları önemli takım için. Aleyna bire bir performans olarak Ayşe’den önde zaten şu an. :A

Aleyna Çalışkan, Gizem Birdan’ı geçti diyebilir miyiz? :A Kimin elendiği fark etmeksizin 8 kişi kaldığında kaptanlık yarışları başlar bence haftaya olsa Acun bahsederdi. :A
------

Berkay’ı ben de seviyorum, Mavi takımdan birini demedin iyi ki. :A
Hazem'in paylaştığı bilgiyi paylaşayım :A
Gizem ne kadar kaldı hatırlamıyorum ama bu kadar değildir :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and dreamy
Hazem'in paylaştığı bilgiyi paylaşayım :A
Gizem ne kadar kaldı hatırlamıyorum ama bu kadar değildir :A

Rekor Sabriye'de şimdilik 11. potasında elendi. Ondan sonra Berna Keklikler geliyor 8 pota ile. Yunus 7. potasında gitmiş. Aleyna ise bu hafta 7'den çıktı. :D
Sabriye katıldığı ilk sezonda mı, 2019’da mı bu kadar potadan çıktı acaba :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ben 2019’u izlemedim hiç. İlk sezonunda bana da sempatik geliyordu, Berna Keklikler ile olan atışmaları özellikle. :A
2019 u bir ara izledim ama Sabriye hiç aklımda yer edinmemiş. Pek hatırlamıyorum. Sadece aynı hantallıktaydı ve yorumlarda sevilmeme vardı.
Bi Hikmet, Atakan, Yusuf ve Yunan 2 kadın yarışmacı kalmış aklımda :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy and 12.Adam
Sabriye katıldığı ilk sezonda mı, 2019’da mı bu kadar potadan çıktı acaba :A
Bence ilkidir. Diğerinde sonradan gelmişti :A ilk sezonunda sempatik geliyordu ama diğer sefer pek sevilmedi :A
Yada ikisinin toplamı. Hazem der :A
2017'de 11. potasında elendi Sabriye. 2019'da ise girdiği ilk potada elendi ama uzun zaman kalmıştı yine ismi yazılmadığı için. Gizem ise 2. yada 3. potasında elendi geçen sene, uzun süre kalmasının sebebi ismi yazılmamasıydı.
------

Sızan bilgiye göre genel SMS Sıralaması: (%100 değil)
1. Batuhan
2. İsmail
3. Aleyna K.
4. Poyraz
5. Ayşe
6. Berkay
7. Steven
8. Dora
9. Aleyna Ç.
10. Merve

Son düzenleme:
TV8 int Survivor tekrarını yayınlamış sabah sabah. Yine izledim Merve'nin gidişini :A
Birazda Survivor Extra açtım ne konuşmuşlar diye :A

TV8 int Survivor tekrarını yayınlamış sabah sabah. Yine izledim Merve'nin gidişini :A
Birazda Survivor Extra açtım ne konuşmuşlar diye :A
Hani bu sezon pek bakmayacaktın survivor her sene aynı sözlerle başlıyor sonrası malum 😏 :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Hani bu sezon pek bakmayacaktın survivor her sene aynı sözlerle başlıyor sonrası malum 😏 :A
Sen bunu izlemekten mi sayıyorsun? :A 2 haftadır bakmamıştım. TV'de denk gelince 10 dakika izledim. Extra ise sohbet programı. Milletin yorumunu merak ettim gıcık kaptığım biri gidince :A