Hazem
Favori Üye
Eleme var. Aleyna Ç. ve Poyraz adaylar.Bu ara takip etmiyorum ve artık Çarşamba dizi olmadığı için acaba dedim. Bugünde Yunanlar ile birlikte oynuyorlardı.
Eleme var. Aleyna Ç. ve Poyraz adaylar.Bu ara takip etmiyorum ve artık Çarşamba dizi olmadığı için acaba dedim. Bugünde Yunanlar ile birlikte oynuyorlardı.
Konsey başlayınca açtım dayanamadım, yarım saate belli olur elenen kişiHekimoğlu reklam arası bakarken Yunan ve Türk takımı karma yapıp yarışıyorlardı. Aleyna Ç oyun aldı
@dreamy bakınıyormusun daha?
Eleme var mı bugün?
Vay. Ben şuan açtım ve birinciler yeni açıklandıKonsey başlayınca açtım dayanamadım, yarım saate belli olur elenen kişi
Adaylar:
Aleyna Çalışkan
Steven
Berkay
Merve
Bir şey diyeceğim bana Merve Aydın gidecek gibi geliyor.Vay. Ben şuan açtım ve birinciler yeni açıklandı
Aleyna Ç gider ozaman ama keşke Merve gitse![]()
Ah keşkeBir şey diyeceğim bana Merve Aydın gidecek gibi geliyor.![]()
Eğer Merve Aydın giderse Ayşe’nin de oyları düşer. Bir taşta iki kuş.Ah keşke
Aleyna Ç Ayşe'yi parlatır ama
Biraz zor ama keşke
Bak sen önden izliyorsun, acaba sizde bitti mi heyecanlandırma beniEğer Merve Aydın giderse Ayşe’nin de oyları düşer. Bir taşta iki kuş.Çünkü Ayşe söyledi ismini
![]()
Yok açıklanmadı, şimdi başlayacak. Ben Aleyna Ç.nin Merve’yi eleyebilme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum gerçekten.Bak sen önden izliyorsun, acaba sizde bitti mi heyecanlandırma beni![]()
Twitter'da birşey anlamadım. Merve gitti paylaşımları var? 😱Yok açıklanmadı, şimdi başlayacak. Ben Aleyna Ç.nin Merve’yi eleyebilme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum gerçekten.Konseyi izleseydin hak verirdin.
![]()
Açıklandı şimdi, elendi...Twitter'da birşey anlamadım. Merve gitti paylaşımları var? 😱
Ha ha ha ha ha ha ha haYes yes yes yes ben taaaaaaaaaa ilk gün Sergen gider dedim
Anında takımı sattı diye o gitsin istedim
Ekli dosyayı görüntüle 102273
@dreamy @Özgür @Zeyno45 @The_Erinch @Emre Ozansoy @12.Adam @Angelica @Hazem
@kerem
Aramızda sadece 3 dakika vardı ilginçAçıklandı şimdi, elendi...
Berkay da anlık 1. onlardan olmuş demek kiKırmızı sms Sıralaması
1 Batuhan
2 Aleyna
3 İsmail
4 Berkay
5 Aleyna Ç
Mavi SMS Sıralaması
1 Poyraz
2 Ayşe
3 Steven
4 Dora
5 Merve
Kesinlikle ben de çok değiştiğini düşünüyorum. Survivor’ın sadece performans olmadığını bir kez daha anlamış olduk.Ha ha ha ha ha ha ha ha![]()
Aleyna Ç gibi şansımız olsa keşke
Sergen ve Merve mavi olunca ne dedim, ikisi elensin sırayla dedim.
Bu gayet normal. Merve inanılmaz değişti ve Batuhan takıntısı ve agresiv oluşu onu bitirdi.
Ekli dosyayı görüntüle 102888
@dreamy @kerem @12.Adam @Emre Ozansoy @Zeyno45
Umarım panoramaya gidince elendiği için Batuhan'ı suçlamazKesinlikle ben de çok değiştiğini düşünüyorum. Survivor’ın sadece performans olmadığını bir kez daha anlamış olduk.![]()
Berkay’ın o zamanlar mavi takımdan da SMS almışlığı vardır o yüzden çakılmış.Aramızda sadece 3 dakika vardı ilginç
------
Berkay da anlık 1. onlardan olmuş demek ki
Aleyna Ç bu gidişle Dora'yı da eler
2 kırmızı konseyi olmadan gitmez![]()
Bakalım bir veya iki haftaya bu kaptanlık yarışları başlar, her şey o zaman şekillenirUmarım panoramaya gidince elendiği için Batuhan'ı suçlamaz
Aleyna K ve Ayşe sona kalacağı belliydi. Acun Steven ve Berkay'ı da harcar, İsmail, Batuhan, Dora ve Poyraz kalsın diye![]()
Nefret ettiğim Aleyna'lar hayırlı bir işe yaradı.Ha ha ha ha ha ha ha ha![]()
Aleyna Ç gibi şansımız olsa keşke
Sergen ve Merve mavi olunca ne dedim, ikisi elensin sırayla dedim.
Bu gayet normal. Merve inanılmaz değişti ve Batuhan takıntısı ve agresiv oluşu onu bitirdi.
Ekli dosyayı görüntüle 102888
@dreamy @kerem @12.Adam @Emre Ozansoy @Zeyno45