Emre Ozansoy
Moderatör
Batuhan elendi diye bir şey gördüm, bir an kalbime iniyordu. Bir günde iki acı kaldırmaz kalbim.
Dora kaos için kalır gibi geldi hepGitmez herhalde ya, eğer Dora Batuhan’dan daha fazla oy aldıysa yazıklar olsun.
Sergen gitmiş. #şükür #hamd #duaBatuhan elendi diye bir şey gördüm, bir an kalbime iniyordu.Bir günde iki acı kaldırmaz kalbim.
Yes yes yes yes ben taaaaaaaaaa ilk gün Sergen gider dedimDora kaos için kalır gibi geldi hep
O yüzden Sergen sevindirir
Sergen kim tam bilmiyorum ama Batu'nun gitmediği iyi oldu.Yes yes yes yes ben taaaaaaaaaa ilk gün Sergen gider dedim
Anında takımı sattı diye o gitsin istedim
Ekli dosyayı görüntüle 102273
@dreamy @Özgür @Zeyno45 @The_Erinch @Emre Ozansoy @12.Adam @Angelica @Hazem
------
@kerem
Neredeyse Baldızı bile fazla oy alacakmış4. Batuhan
5. Aleyna Çalışkan
Senin Merve okadar oyun alsın ama Ayşe'yi geçmesinNeredeyse Baldızı bile fazla oy alacakmış
Bizim takımda Bayan elemesi yoktu bu hafta..O nedenle çok ilgimi çekmiyor sıralama.Senin Merve okadar oyun alsın ama Ayşe'yi geçmesin
Adaletsiz bir durum ama herhalde tavırları nedeni ile oldu böyle. Kendini dizginlemeli yoksa Ayşe ve Aleyna kalıcı o gidici olur.
Aleynalar?Bizim takımda Bayan elemesi yoktu bu hafta..O nedenle çok ilgimi çekmiyor sıralama.
Bizim için sorun yok canım.
Sizin Aleynalar biizm averaj sayılarımız olduğu için...
Dora size yarar doğru ama öyle bir anlarda İsmail ve Batuhandan sayı alıyor ki...Onun yarattığı etki ikisinede yetiyor.Aleynalar?@dreamy
Aleyna Ç size yarar evet. Bizede Dora yarar
Aleyna Ç elendiği an rahatlarız.
Ve beklediğim Berkay linçi geldi. Pardonda adam kendi takımını koruyacak tabiki
Aleyna Kalaycıoğlu’nun bu hafta performansı kötüydü, inşallah ileride daha iyi olacak.Aleynalar?@dreamy
Aleyna Ç size yarar evet. Bizede Dora yarar
Aleyna Ç elendiği an rahatlarız.
Ve beklediğim Berkay linçi geldi. Pardonda adam kendi takımını koruyacak tabiki
GöreceğizDora size yarar doğru ama öyle bir anlarda İsmail ve Batuhandan sayı alıyor ki...Onun yarattığı etki ikisinede yetiyor.
Utanmasa neden hep beni yeniyor diyecek ama onu da der kesinAleyna Kalaycıoğlu’nun bu hafta performansı kötüydü, inşallah ileride daha iyi olacak.
Poyraz Berkay’ın hep onun yaveri olarak kalacağını sanıyordu sanırım.
7-1 güncel skor.Utanmada neden hep beni yeniyor diyecek ama onu da der kesinAcun'a gereksiz itiraz etti sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?