TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Batuhan elendi diye bir şey gördüm, bir an kalbime iniyordu. :A Bir günde iki acı kaldırmaz kalbim. :(

KIRMIZI TAKIM SMS Sıralaması:
1. Berkay
2. İsmail
3. Aleyna
4. Batuhan
5. Aleyna Çalışkan

MAVİ TAKIM SMS Sıralaması:
1. Poyraz
2. Steven
3. Dora
4. Ayşe
5. Merve
6. Sergen

Adaya veda eden isim SERGEN oldu!

Ahaahahahahahaahahaha; Resmen rengi benzi attı Batuhanın beklerken..Baldız için ne hallere düşürdü kendini.

Sergene üzüldüm...Ondan önce Dora gitmeliydi.

Doranın ekran kaos gücü fazlaydı; kalmasına şaşırmadım.

Kırmızı takıma tütsü yolluyorum huzur içinde oturup,dua etsinler...Kızları Merve ve Ayşeden sayı alabilmek adına.

Hayırlısı olsun iki takım için.

• Harika
Reactions: Özgür
  • Harika
Reactions: Dosi
Senin Merve okadar oyun alsın ama Ayşe'yi geçmesin :A
Adaletsiz bir durum ama herhalde tavırları nedeni ile oldu böyle. Kendini dizginlemeli yoksa Ayşe ve Aleyna kalıcı o gidici olur.
Bizim takımda Bayan elemesi yoktu bu hafta..O nedenle çok ilgimi çekmiyor sıralama.

Bizim için sorun yok canım.

Sizin Aleynalar biizm averaj sayılarımız olduğu için... :X :X :X

• Güldürdün
Bizim takımda Bayan elemesi yoktu bu hafta..O nedenle çok ilgimi çekmiyor sıralama.

Bizim için sorun yok canım.

Sizin Aleynalar biizm averaj sayılarımız olduğu için... :X :X :X
Aleynalar? :A @dreamy
Aleyna Ç size yarar evet. Bizede Dora yarar :A
Aleyna Ç elendiği an rahatlarız.

Ve beklediğim Berkay linçi geldi. Pardonda adam kendi takımını koruyacak tabiki :F

Ve beklediğim Berkay linçi geldi. Pardonda adam kendi takımını koruyacak tabiki :F
Dora size yarar doğru ama öyle bir anlarda İsmail ve Batuhandan sayı alıyor ki...Onun yarattığı etki ikisinede yetiyor.

Aleyna Kalaycıoğlu’nun bu hafta performansı kötüydü, inşallah ileride daha iyi olacak. :A

Poyraz Berkay’ın hep onun yaveri olarak kalacağını sanıyordu sanırım. :F

• Güldürdün
Utanmada neden hep beni yeniyor diyecek ama onu da der kesin :A Acun'a gereksiz itiraz etti sonuçta :F
7-1 güncel skor. :A

Şaka maka güzel bir final dörtlüsü adayı ortaya çıktı bugün: Berkay. Özellikle bu duruşuyla güzel bir kitleyi çektiği kesin. :Z

• Harika