TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Sevilmeyecek bir yarışmacı değil, sadece kendini frenlemesini bilmiyor. En azından Batuhan kadar antipatik olmadı.
O yüzden sevmiyorum zaten, çok hırslı ve kazanınca/kaybedince kendisini tutamıyor. Etrafa sataşıyor. Ben baştan beri uzağım ona...

Reactions: Dosi and kerem
Reactions: 12.Adam and dreamy
O yüzden sevmiyorum zaten, çok hırslı ve kazanınca/kaybedince kendisini tutamıyor. Etrafa sataşıyor. Ben baştan beri uzağım ona...

Sen Poyraz'ı da pp yapmıştın gerçi, şaşırmadım.
Kavga etmeyin, hem hem Batuhan'ı hem de İsmail'i seviyorum
yarışmada son 2 haftadır favorilerim. Hangisi kazansa sevinirim
performans olarak İsmail daha önde ama

Kısaca değerlendirecek olursam zaten şampiyonun Batuhan, İsmail ve Poyraz arasından çıkacağına hemfikiriz. Batuhan ve Poyraz çok antisi olan iki isim. İsmail de genel kitle tarafından aşırı destekleniyor, yaşanan son olaylar da malum. Bana şampiyon İsmail Balaban olacak gibi geliyor.

Reactions: Dosi and kerem
Dora, Poyraz ve Ayşe dışında herkes 1. olabilir.

Ayşe'nin tavırları çok itici geliyordu ama son zamanlarda aşırı şey geliyor. @dreamy'nin dediğinden.

O işler hiç belli olmaz. Umarım öyle olur

Survivor'da dengeler çok çabuk değişiyor. Misal biz bile sevdiğimiz antipatik oldu, sevmediğimiz sempatik gelmeye başladı

Dora, Poyraz ve Ayşe dışında herkes 1. olabilir.

Ayşe'nin tavırları çok itici geliyordu ama son zamanlarda aşırı şey geliyor. @dreamy'nin dediğinden.
V ile başlayan kelime mi?

O işler hiç belli olmaz. Umarım öyle olur

Survivor'da dengeler çok çabuk değişiyor. Misal biz bile sevdiğimiz antipatik oldu, sevmediğimiz sempatik gelmeye başladı
Yani şu aşamada öyle görünüyor, dediğin de doğru. Her şey bir olaya bakar bakalım kısmet.
Son dörtlüyü merak ediyorum ben.

Sonu Ş?
Şifreli konuşmayın
Bir harf daha alıyım lütfen.
@dreamy

Röportajları olsun, Poyraz'ların yalakası oluverişi olsun, Aleyna'lar karşıya geçince sanki hiç onlarla bir olmamış gibi arkalarından atıp tutması olsun baştan sona kadar yanlış ve şey geliyor açıkçası.

Bugün oyun başlamadan önce Poyraz için söylediği şey 🤮

@Dosi

R?

Galiba düşümdüğüm

Sorma çok gıcık kaptım yorumlarına. Aleyna'ya yenilince 'Canlı yayın olduğu için illa kendini gösterecek hırs yaptı ondan kazandı' dedi. Ben sonra açılırım deyip Aleyna Ç'ye yenildi bu kez
@dreamy
------

Bugün oyun başlamadan önce Poyraz için söylediği şey 🤮

Ekli dosyayı görüntüle 102098

@Dosi
Orda laf Batuhan'a atıldı

Bi de Berkay kaptanlık için Batuhan dediğinde maviler güldü. Anlam veremedim

Söylemek hakaret olarak algılanır mı? Ona göre açık açık yazarız.
@kerem

Aleyna’ya yenilince moralman çöktü, diğer oyunları da kazanamadı. Oyuna çıkmadan çok iddialıydı oysa ki
Parkurda da ikinci yarışmalarında daha sonra geldi Aleyna’dan.

Benim gözümden kaçmış sanırım o kısım ya

Söylemeyin tabiki

Bu arada daha yeni yüklendi izliyorum. Maviler 9- 7öndeyken Merve ve Aleyna yarışmış ve eminim maviler oyunu aldık gözüyle bakmışlardır Merve hep almıştı diye

Aleyna seyri değiştirmiş

Aynen öyle düşünüyorlardı. Ve o oyunda atışlarda Aleyna’nın 3-4 kez potanın içinden çıktı top, ona rağmen kazandı.

Dora’nın 2/2 yaptığı Ayşe’nin 0/3 çektiği garip bir gündü.

Reactions: 12.Adam and Dosi
Batuhan ve İsmail'de ikişer oyun verdi galiba

Bir takımda herkes en az bir oyun alınca genelde kazanıyorlar. Aleyna Ç oyun alınca galibiyet kaçınılmaz oldu
o 1 puan galibiyet getirdi sonuçta

Harikasın abi.
Ben de PoySerMer'ciyim harika oldular.
Merve ve Poyraz'ın basketboldan dolayı iyi anlaşacaklarını zaten düşünüyordum güzel oldu.
Sergen zaten tam Survivor, kafa dengi biri onlarla.