The_Erinch
Favori Üye
Yakın arkadaşlık elbette Yaverlik değildir Özgürüm.Aleyna cadısı gitmedi bu gidişle çeyrek finali görecek.ss
Poyraz-Berkay-Sergen ve Merve aynı takımda olsa keşke.
------
Yazıklar olsun...Son zamanlarda çok AlPoy momenti var görüyor musun.Aleyna'nın Poyraz'ın dizine buz tutması (elleri üst üste), sayı alınca sarılmaları ve geçen Aleyna Poyraz'ın saçıyla oynuyordu.İlk zamanlardaki gibiler sanki o momentleri görünce tekrar kanım ısındı Aleyna'ya.
Ama Aleyna Batuhan'a fena abayı yakmış bence dün akşam avantajda nereye kaçıyorsun bekle demesi komikti.
------
Abi merakımdan soruyorum yakın arkadaşlığı niye yaverlik olarak görüyorsunuz? Yani ben Poyraz ve Berkay'dan HilMur havası alıyorum baya yakın arkadaşlar ama Berkay'a yaver diyen kişi sayısı çok fazla. Ünlülerde de mesela Melis-Batuhan çok samimiydi ama kimse onlara yaver demiyordu bir tek Berkay'a denilmesi düşündürücü.
------
Abi burada Melis'e de yaver demişsin önceki mesajımı geri alıyorum.
Ama berkayın kendi fikri olmadığı için yaver pozisyonuna düşüyor.
farkettiyse acun bile konseylerde kendisine takılıyor. hiçbir düşüncesi ve fikri olmayan insanlar yaverlikden öteye gidemez...melis neden gitti... bu işler batuhanı öpmekle olmuyor... aynısı berkay içinde geçerliydi poyraz a derse a b derse b ... takımının değişmesi onun için iyi olur umarım..kuvvetli ve güçlü bir çocuk umarım batuhan aleynaya kapılıp ilk fırsatta berkayı iteklemezler potaya.