TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

o favori bile degildi erken elendi zaten
cocukluk hareketleri ile gündemdeydi.
bu sene baya favoriler var. Haftalik birinciler bile degisip duruyor
Ama en azından profil fotosu totemleri başlamamış çok şükür
Senin favori kim kadın yarışmacıysa belki sinerjiye destek olurum ileride

Reactions: Dosi
Elenir umarım o halde
yarismada performans olarak en iyisi arti yarismacilar asiri onun sabrini zorluyor ve son olarakta Acun bir rezilige imza atti. Annesi oglu ile telefonda konusurken herkesin dinledigini bilmeden onun nisanlisi ile alakali konustu ve sen gittikten sonra nisanlin ve ailesi beni hastanelik etti, aylardir kötüyüm falan onun adini anma dedi ve bunu bizlerde dinledik. Adam suan ne oldugunu bile bilmeden ici icini yiyor. Olaylarin ic yüzünü bilmek istiyor ve zaten 1. oluyor genelde, bu olay vesilesi ile uzun süre zirveden inmez.
------

Olmamış açığını kapatmak için damara basalım demiştik
Yoksa tabii ki başarılar dilerim, hak eden kimse o kazansın nihayetinde...

Reactions: 12.Adam and Dosi
Aleyna Ç, Yusuf Günçe 'Ç ile'yi geçecek bu gidişle, yada geçti
@Özgür @dreamy @12.Adam
Aleyna Ç ve Dora mümkünse aynı anda elensin ya onların fazlalığı yüzünden çoğu oyun kaybediliyor.
Erkak fazla olduğu için hep birileri dışarıda kalıyor ünlülerin o sırada eli oyuna alışmış oluyor.

Reactions: 12.Adam and Dosi
Aleyna C bizim isimize geliyor. Kalsin biraz daha

Dora gitsin evet. Sevmiyorum onu

Reactions: Özgür and 12.Adam
İlk kez yarışmayı izliyorum

Tüh yazarken reklam girdi

TV8 int ve 2-1 daha
------

Twitter'a baktım
Öncelikle Dora oynamamış ve Gönüllülerde sembolün biri yerde mavilerde ama kazandı denildi
fotolar var. Galiba yine Gönüllüler için birşeyler yapılmış
@The_Erinch
Ben yine izlememeye devam

Kapadım

Son düzenleme:
Reactions: Tolstoyevski
Sembolü attıkları yerin altı açık olduğu için çıkması doğal zaten ki girip çıkmıştı. Yanlış olan bir şey yok yani..

Yok 10-6 bitti. Reklamdan sonra Batuhan kazandı bir sayı, Berkay da finali yaptı.
Bakalım Dora yarın da yatacak mı

Acun direk Gönüllülerle final yapsın bari

En son izlediğimde omuzu ağrımasına rağmen Hayrettin'i zorla oynatıp Gönüllülerin kazanmasını sağlamıştı. Bir daha izlememek en iyisi

Yarına ünlüler alıp bir gönüllü elenir elbet

Ben 9 -5 den sonra bıraktım.
Netflixde film izledim...Eğlendim.

Kimi yazmışız?

Yalnız ortada Metin Kuş’un raporu var, adam bilerek oynamıyor demek ne derece doğru bilemedim. Başka şeyler de varmış galiba Dora iltihap vs. demişti.

O kesin zaten, Aleyna Ç veya Dora gitsin artık.

Ünlülerde Merve sahalara döndüğünde Gönüllerin sıfır şansı var.
MıyMıy Melis 10 oyuna çıkıyor ama MıyMıylıkdan oyunlara alışana kadar mevsim değişiyor.

Gönüllürde AÇ ve Dora elendiğinde aslında gerçekten olması gereken Çeyrek Final olacak. 5-5 ve ideal beklenen kadrolar.

Ben sadece Merveyi destekliyorum ama takımlar karışana kadar Ünlüleri desteklemeye devam zaten 2015 den beride hep ünlüleri destekledim.

Bakalım neler olacak göreceğiz.