TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Sonuç olarak sayı alıyor mu alıyor. Yok şu yok bu bahaneleri geçersiz

Şuan bakıyorum oyuna

Sonuç olarak sayı alıyor mu alıyor. Yok şu yok bu bahaneleri geçersiz

Şuan bakıyorum oyuna
Yani ben başarısına zaten bir şey demedim ama onların yokluğunun illaki etkisi vardır. Ben oyunu sonlarda yakaladım, kaosu kaçırdım. 😔

Reactions: Dosi
Dora elenirse bütün kaos yok olur.

Reactions: dreamy
Ondan önce elenmesi gereken bir yok mu. Hanzademsi biri yani.
Hiçbiri Hanzade kadar olamaz.
Kendi aralarında karşılaştırırsam Dora ve Reşat en aday olması gereken kişilerdi. Zaten kızlar bu hafta dokunulmazdı.

------

Bunu bende söyledim zaten

Berkay aday olursa o gider belki ama olmazsa Dora

------

Ve ben hâlâ Berkay'ı yarışırken hiç görmedim
Nasıl ya.
Baya çıkıyor aslında oyunlara, performans tablosunda da üçüncü. Kendisini biraz daha ifade edebilse çok daha iyi olacak.

Bence Reşat elensin, Dora'nın daha 2-3 haftası var.

Reactions: dreamy
Nezaman açsam denk gelmiyorum

Nasip olmadı görmek

Steven ve Berkay güme gidecekler gibi.

Aleyna Ç. sürpriz yapabilir. İnşallah Sergen de derece yapabilir.

Steven ve Berkay güme gidecekler gibi.

Aleyna Ç. sürpriz yapabilir. İnşallah Sergen de derece yapabilir.
Yok ya sürpriz yapacağını sanmıyorum.
Sergen’in SMS’inin yükselmesini isterim ben de, hem performansı çok iyi hem karakteri de düzgün. O da Berkay gibi olayların içine girmediği için sıralamada hep sonlarda kalıyor.
Reality de önemli...

Reactions: kerem
Her şey bir yana bu sezon çok boş bir sezon, ben 2011 - All Star arasındaki sezonları istiyorum.

Her şey bir yana bu sezon çok boş bir sezon, ben 2011 - All Star arasındaki sezonları istiyorum.
Ben 2013’te izlemeye başlamıştım, gerçekten All Star’a kadar (o da dahil) çok iyi sezonlardı. Bence sonraki Damla Can’lı, Ogeday’lı ve kadronun bir kısmının AllStar olduğu sezonlar da güzeldi.
Favorim hepsinin arasından AllStar ama.

Reactions: 12.Adam and kerem
2016, 2017, 2018 son demleriydi zaten. Ama All Star'dan sonra çıta çok düştü. Şimdiki reytingleri görünce hallerine acıyorum.

Reactions: dreamy and 12.Adam
Hayat ne garip, zamanında birisine hoşgeldin derken Survivor'u yadırgayıp sonra gün gelip Survivor yorum konusu açmak için kapışmak ise Nerden nereye detirtiyor

Bu yazılar 2016'ya ait

Survivor'un fragmanına bile bakmıyorum ama, iş başka aşk başka sonuçta açtığımız her dizinin, programın kendisini izleyecek olsak dağ dayanmaz.
@MEnes
Ne günlerdi be heeey gidi hey...
Bana Tols yoldaşımın ilk yazdığı mesaj Survivor izlemiyorsundur umarım... Ben de ardına güzel gömmüştüm diye hatırlıyorum...
Ama şimdi konu açma uğruna bu yapımın sağından solundan bile geçmek kendisine hiç yakışmıyor...
Her ne kadar bu kişisel bir mesele değil bu 'iş' dese de yine de pek hoş durmamış sanki...

Nerden nereye detirtiyor cidden

Cevabında alıntıdaydı. Buna gömme diyebilirmiyiz bilemedim
👇

@Tolstoyevski hoşbulduk yok ben pek Türk tvsine bulaşmıyorum bi kaç iş haricinde