TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Poyraza inat bu kızı destekliyorum...Haftaya Sms 1. olacak..Yaz Kenara...
Abi... Çok doğru bir karar vermişsin, Poyraz kim bilmiyorum ama bu kız herkese inat desteklenmeli.

Fragman bomba bomba. 😱 Bol kaoslu.

@Dosi @The_Erinch @dreamy

@Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @Tolstoyevski izliyor musunuz bilmiyorum dün yapılan yorumlardan dolayı etiketledim.
Normalde @Sherlock izlemiyordu.Askerden gelen fikrini değiştirmiş olmalı.
Açıkçası ne karar aldığımızı ben de bilmiyorum izleyip izlememe konusunda ama desteklerimiz her türlü Aleyna ile olacak bundan sonra.
@MasacRE @Maskeli Fedai

Reactions: The_Erinch and Dosi
Parkur da ilginç geldi bana ya olaylı konsey bir yana oyunu izlemek için de sabırsızlanıyorum
bugün benim tembellik günüm. Dün acayip yorucu bir gün gecirdim ve bugünde aksine odamdan cikmama ve keyif günü ilan ettim
yemek yapma derdim bile yok dünden kalma bol yemek var. Survivor ile tamamlarim günümü
@Tolstoyevski

Profil fotoğrafınla özdeşleşiyorsun giderek tam bir tembel kedi modu yani.

Reactions: Dosi
AllStar’da Duygu Çetinkaya’nın elendiği ve Merve & Serenay kaosunun olduğu konseyle yarışacak kalibrede bir konseydi...
@The_Erinch @Dosi @Özgür
Kumanda elimden alındı
yarın bakabileceğim gibi. Dokunulmazlık 9-6 iken gitti kumanda
İP cihazımızı bozduğum için Avrupa yayını çok gerideydi

Son düzenleme:
Yav yarınki fragman da olay. 😱
Analiz ve Tespit... ✍️
Sen izliyor muydun ya?
Bilmiyordum izlediğini.

Kumanda elimden alındı
yarın bakabileceğim gibi. Dokunulmazlık 9-6 iken gitti kumanda
İP cihazınızı bozduğum için Avrupa yayını çok gerideydi
Çok şey kaçırdın. Hatta dur üstteki mesajıma Nisa-Sercan yüzleşmesinin olduğu konseyi de ekliyorum. Ona benzer bir mevzu vardı izlersen anlarsın.

Reactions: Dosi
Ah ben dayanamam. Birazdan izlerim yüklenmişse

Hayır izlemiyorum,Sadece omurgasız @Sherlock un sık kullandığı kelime öbeği aklıma geldi.

Reactions: Sherlock and dreamy