Duygu yarışamadan gidiyor.
Ha doğru o sakatlanmıştı. Çok yazık oldu. Gelir gelmez hemdeDuygu yarışamadan gidiyor.
Survivor ruhu taşıyan bir yarışmacıya benziyordu, yazık oldu Duygu'ya.
@Yiğitt bunları sana yazmıştım. 2'de 2 olmuşCemal Hünal baya yaşlı geldi gözüme ve çabuk yıpranır o. Pek kalıcı olacağını sanmıyorum.
Haftaya zirveyi geri Gönül Dağı'na verir gibi. Bu sene hafta içi çok varlık gösteremez gibi. Çok sağlam diziler var bu sezon.
Cemal'i yine gördük ve bir veda konseyi oldu. Uğur Pektaş çok daha esrarengizdiSurvivor'da gelip ikinci haftadan dönmek moda oldu artık, Uğur Pektaş da bu şekilde gitmişti ilk haftadan.
İzliyorum izlemesine kuzum da ben bu sezon daha adapte olamadım ne oyunculara ne de survivora bişeyler eksik gibi sanki biraz daha zaman geçsin bakalımBu nedokunulmazlık oyununda dahada çıldırıyorlar
Kız @Zeyno45 sende izliyorsun galiba. Ankette gördüm. Yorumla fragmanı
Batuhanı
Evet ya Uğur Pektaş'ı giderken göstermediler geçen sene yüzerek mi kaçtı ne yaptı adadan gece geceCemal'i yine gördük ve bir veda konseyi oldu. Uğur Pektaş çok daha esrarengizdigiderken gözstermediler
İzliyorum izlemesine kuzum da ben bu sezon daha adapte olamadım ne oyunculara ne de survivora bişeyler eksik gibi sanki biraz daha zaman geçsin bakalımNeydi o oyuncu ha Cemal Hünal sanki adadan evine değilde sonsuzluğa uğurlandı pek bi abartıldı ada da iki hafta değilde sanki yıllardır kalıyormuş gibi bi Robinson Crusoe havalarında falan konuştu burada çok şey öğrendimler falan abicim hepi topu iki hafta kaldın senDiğerlerine gelecek olursam inan sadece Öykü Çelik ve Hayrettini tanıyorum ha bide şu Batuhanı kavgaya dövüşe çok erken başladılar bu sene hadi hayırlısı
------
Evet ya Uğur Pektaş'ı giderken göstermediler geçen sene yüzerek mi kaçtı ne yaptı adadan gece gece
Nasıl giderken göstermediler? 😱Cemal'i yine gördük ve bir veda konseyi oldu. Uğur Pektaş çok daha esrarengizdi
Şimdilik bende öyle ve sadece dokunulmazlık zamanı bakınıyorum. Reyting normal gelince erken kavga olması normalİzliyorum izlemesine kuzum da ben bu sezon daha adapte olamadım ne oyunculara ne de survivora bişeyler eksik gibi sanki biraz daha zaman geçsin bakalımNeydi o oyuncu ha Cemal Hünal sanki adadan evine değilde sonsuzluğa uğurlandı pek bi abartıldı ada da iki hafta değilde sanki yıllardır kalıyormuş gibi bi Robinson Crusoe havalarında falan konuştu burada çok şey öğrendimler falan abicim hepi topu iki hafta kaldın senDiğerlerine gelecek olursam inan sadece Öykü Çelik ve Hayrettini tanıyorum ha bide şu Batuhanı kavgaya dövüşe çok erken başladılar bu sene hadi hayırlısı
------
Evet ya Uğur Pektaş'ı giderken göstermediler geçen sene yüzerek mi kaçtı ne yaptı adadan gece gece
Konsey falan olmadı, sakatlığını izleyemedik. Görüntü olarakta pek yoktu ve bir süre ortalarda yoktu sonra sakatlandı denildi. Arkadaşları ile vedayı izlemedim. Zeyno da izlememiş demek ki ama Cemal gibi olmadığı gerçekNasıl giderken göstermediler? 😱
------
Çağrı kendini aştı. Bu kadar sinirli beklemiyordum olacağını. Acun ada konseyinde uyarır kesinlikle ama durulur mi bilemem.
Yukarda paylaşmıştım
Çağrının performansda pasifize olması... aşırı sinirli karakteri ve sonuçları....
Bol Kaos Varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr@dreamy @Emre Ozansoy @Özgür @Dosi @mesmeso61 @Angelica @Hazem
İki tanede oyun var
Yarışma geceleri yorum yapmam lazım..yerimizi almamız gerekiyorYukarda paylaşmıştımbaşım döndü izlerken.
Bu arada bu seneki en çok yorum yapan yorumcu tayfa ben dreamy ve Hazem. Bakalım yarışma sonuna kadar kim en fazla yazmış olacak
Ben yakında durulurum burda. Sonlarda aktif olurumYarışma geceleri yorum yapmam lazım..yerimizi almamız gerekiyor
------
İsveç-Bulgaristan arkasından Türkiye gelmeli..Aferin @dreamy bayrağı dalgalandır
Gerçekten açık ara iyi oyrum yapmşın, tabi bu sene bir barış yok @Emre Ozansoy ve @Angelica ortada yoklar....Ben yakında durulurum burda. Sonlarda aktif olurum(yani bu konuda)
Fırsatı tepmeyin
Oyrum nedir yahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?