TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Geçen sene finalde Aycan tweetim tutmuştu bu sene A. Çalışkan tweetim. Sarışın gızlar candır :bhr: :A @The_Erinch @Forumdash @Emre Ozansoy
------

Fark_ı ben :A
Sonra bakarım Twitter'a
Bugün pek girmedim :A
------

Yarısını sadece ikimiz yazmışız vay be. :A

Yine çok çabuk geçti, seneye bu kadar tutkuyla izleyebileceğimi sanmıyorum. :A
Geçen sene xemrexx bunun 2 katını yazmıştı tek başına :A

Geçen sene finalde Aycan tweetim tutmuştu bu sene A. Çalışkan tweetim. Sarışın gızlar candır :bhr: :A @The_Erinch @Forumdash @Emre Ozansoy
------

Fark_ı ben :A
Tweet ne hakkındaydı merak ettim. :A
------

Sonra bakarım Twitter'a
Bugün pek girmedim :A
------

Geçen sene xemrexx bunun 2 katını yazmıştı tek başına :A
@xemrexxx bu sezonun başından beri forumda olsaydı biz de yazdıklarımızın iki katını yazardık. :F

Şu konuda seninde yorumunu gördük :bhr: ilk kez Survivor genel yorumu konusu bana denk geldi. Nede olsa foruma üye olmama sebep olan program. Bunu bu sene çok istedim o yüzden :A
Semih'ten sonrasını izlemedim:X Sen varmıydın o dönem? Varsan hiç yorumlaşmamiştiriz kesin:A
------

Yok biz şu listedekilere bakıyoruz :)

Şöyle yapımcılara kapak ataydın ya :A Ceo olurdun işinde.A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xemrexxx
Semih'ten sonrasını izlemedim:X Sen varmıydın o dönem? Varsan hiç yorumlaşmamiştiriz kesin:A
------

Exxen ve puhu ile yakın çalışıyoruz belki olur :A geçen sene mucize doktor ve çukurla çalışmıştık:A
------

İlk açıklanan İsmail madem, şuan modumuz bu:
Not: önden hazır ettim okadar eminim ilk açıklanacak :A
Ekli dosyayı görüntüle 104342
@xemrexxx @dreamy
Belliydi oylama kırmızı vs mavi idi kur ızı oylar bölünmeden gitti ismaike farkla 1.olmultur bu akşam :)
------

Diğer aday Ayşe olsun ailesi finalde onu ekarte eder açıklamalarıyla zaten :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
------

Bunu daha önce konuşmuştuk. Evet vardım hatta baya aktifdim Survivor konusunda. Gece @Maskeli Fedai yazıyordu, sabahda ben işe giderken cevap yazıyordum ona (Semih ile alakalı :A )
Ozamanlar az kişi ile yazışıyordum. Uzak bir şehire gidip geliyordum diye forumdaki aktifliğim sadece Survivor konularından ibaretti :A