Milletvekili değil belediye başkanıAhh keşke ama benim pek umudum yok adamın babası milletvekiliymiş ya
Milletvekili değil belediye başkanıAhh keşke ama benim pek umudum yok adamın babası milletvekiliymiş ya
Doğru değil tabikiAhh keşke ama benim pek umudum yok adamın babası milletvekiliymiş ya
------
biri böyle twet atmış ama doğrmu bilmiyorum @dreamy @xemrexxx @Dosi @12.Adam
https://twitter.com/x/status/1407814214857723904
Yok o Ayşe'nin tayfasıMilletvekili değil belediye başkanı
Milletvekili değil belediye başkanı
Doğru değil tabiki
------
Yok o Ayşe'nin tayfası
Geçen sene yapmışlardı.Onu artık yapmıyorlar sanki. Çok bekleme
Ha bu mu, bu pek yüzleşme sayılmaz. Çoğu korkakca sordu ve herkes yoktu. Eskiden daha farklıydıGeçen sene yapmışlardı.
Bugün Poyraz veya Aleyna elendikten sonra yapılabilir bence yayını nasıl dolduracaklar ki. VTR’lerin çoğu zaten final günü yayınlanıyor.
Evrim hariç.Çoğu korkakca sordu
Onu artık yapmıyorlar sanki. Çok bekleme
Aycan damga vurmuştu geçen sene geğirme ve tuvaletten sonra el yıkanıyor laflarıylaGeçen sene yapmışlardı.
Bugün Poyraz veya Aleyna elendikten sonra yapılabilir bence yayını nasıl dolduracaklar ki. VTR’lerin çoğu zaten final günü yayınlanıyor.
Kendini rezil etmişti.Aycan damga vurmuştu geçen sene geğirme ve tuvaletten sonra el yıkanıyor laflarıylasanki o güzelim kız değil de @Maskeli Fedai ya da @serhatt konuşuyordu@The_Erinch @Angelica @DarkLegenD @Emre Ozansoy
Survivor 2020 gibisi gelmez.Aycan damga vurmuştu geçen sene geğirme ve tuvaletten sonra el yıkanıyor laflarıylasanki o güzelim kız değil de @Maskeli Fedai ya da @serhatt konuşuyordu@The_Erinch @Angelica @DarkLegenD @Emre Ozansoy
Barış'ı şampiyonluktan etti işteAycan damga vurmuştu geçen sene geğirme ve tuvaletten sonra el yıkanıyor laflarıylasanki o güzelim kız değil de @Maskeli Fedai ya da @serhatt konuşuyordu@The_Erinch @Angelica @DarkLegenD @Emre Ozansoy
Ne saçmalıyorsun yine.Aycan damga vurmuştu geçen sene geğirme ve tuvaletten sonra el yıkanıyor laflarıylasanki o güzelim kız değil de @Maskeli Fedai ya da @serhatt konuşuyordu@The_Erinch @Angelica @DarkLegenD @Emre Ozansoy
Özüne dönmüşsün.Ne saçmalıyorsun yine.
Final yarın akşam mı ve cumartesi itibariyle artık tamamen bitiyor mu?Barış'ı şampiyonluktan etti işte
Danla etti Aycan değil ikisi de sarışın diye karıştırıyorsunBarış'ı şampiyonluktan etti işte
Önemli olan yarışmadan elenmesiDanla etti Aycan değil ikisi de sarışın diye karıştırıyorsun
Barışa laf ediyor 😱 @Emre Ozansoy ile @Angelica seni öldürüp Baltık denizine atarÖnemli olan yarışmadan elenmesikim katkı sağladı sorun değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?