- Reaksiyon puanı
- 114,219
- Puanı
- 1,060
Merve ve Nagihan'ı destekleyen bana mı diyorsun onlar Sema, Damla gibi isimler alamadı. Ayşe alırsa skandal olurHeyatım sen ve @serhatt kadun düşmansınız saklama boşuna
Merve ve Nagihan'ı destekleyen bana mı diyorsun onlar Sema, Damla gibi isimler alamadı. Ayşe alırsa skandal olurHeyatım sen ve @serhatt kadun düşmansınız saklama boşuna
Kadın değil, ecünnü düşmanıyım ben.Heyatım sen ve @serhatt kadun düşmansınız saklama boşuna
Nagihan @DarkLegenD ve @Maskeli Fedai den daha fazla erkeğe benziyor beMerve ve Nagihan'ı destekleyen bana mı diyorsun onlar Sema, Damla gibi isimler alamadı. Ayşe alırsa skandal olur
Kadın değil, ecünnü düşmanıyım ben.
Bunun bir sevgilisi var dostlar başına.Nagihan @DarkLegenD ve @Maskeli Fedai den daha fazla erkeğe benziyor be
------
Ekli dosyayı görüntüle 104299
😱 boyu boyuna da uygunBunun bir sevgilisi var dostlar başına.
Eda ile yan yana deve ile cüce gibiler, benimle tam boy boya.😱 boyu boyuna da uygun
Evet
Aynen teyzem
Aynen teyzem
Bu saatte kadar neyle meşguldün?Yeni açtım da tam anlayamadım soram dedim
Yarı final oyununu Ayşe kazandı otomatikman Poyraz Aleyna potası oluştu.Yeni açtım da tam anlayamadım soram dedim
Bu saatte kadar neyle meşguldün?
Yarı final oyununu Ayşe kazandı otomatikman Poyraz Aleyna potası oluştu.
Osman'ın batsın. Pamuk gibi oldum.Osman izledim de
Tüh be Poyraz Aleynayı eler ya
Osman'ın batsın. Pamuk gibi oldum.
Belli olmaz benim hala umudum var...Osman izledim de
Tüh be Poyraz Aleynayı eler ya
Belli olmaz benim hala umudum var...
Halk Poyraz’ı çok sevmiyor bence bu potadan çıkma ihtimalleri eşit. Bu yarışmada Batuhan gibi şampiyonluk adayı elendi, Poyraz da elenebilir.Valla Poyraz çok güçlü smslerde ya korktum ben